1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Nazım’dan buraya kadar
Nazım’dan buraya kadar

Nazım’dan buraya kadar

Türk Ocağı’nın ve ülkemizin başarılı futbolcularından Nazım Aktunç futbolu bıraktığını sosyal medya ile duyurdu.

A+A-

20 yıldır futbol sahalarında top koşturan ülkemizin başarılı futbolcularından Nazım Aktunç, futbolculuk hayatına nokta koyduğunu sosyal medya aracılığı ile kamuoyuna duyurdu.

Geçtiğimiz sezon birinci lig ekiplerinden Türk Ocağı’nda forma giyerek süper lige şampiyon olarak çıkmasına büyük katkılar koyan Nazım Aktunç, artık futbol oynamayacağını ve bu güne kadar futbol oynadığı tüm kulüplere teşekkür etti.

Nazım Aktunç, “20 yıl içinde paranın satın alamayacağı başarılar ve dostluklar kazandım”
Türk Ocağı’nın ve ülkemizin başarılı futbolcularından Nazım Aktunç, futbolu bıraktğını açıkladığı sosyal medyada “Her güzel şeyin sonu olduğu gibi futbolculuk hayatımızın da sonuna geldik” dedi. Aktunç, acısı ile tatlısı ile 20 yılını futbol sahalarında geçirdiğini belirtirken, “bu geçen uzun zaman zarfında hiçbir şeyin satın alamayacağı birçok başarının yanında, çok güzel dostluklar ve dostlar kazandık” açıklamasını yaptı.

Nazım Aktunç, böylesi bir kararı alması kendisi için çok zor olduğunu vurgularken, “aldığım bu kararı saygıyla karşılayan kulübüm Türk Ocağı'na çok teşekkür ederim ve yeni sezonda kendilerine başarılar dilerim” dedi.
Nazım aktun ayrıca futbol hayatım boyunca formasını giydiği Akıncılar, Hamitköy, Cihangir, Küçük Kaymaklı ve Türk Ocağı kulüplerine teşekkür ederken, bu güne kadar birlikte çalıştığı başkanlara, yöneticilere, teknik adamlara da teşekkür etti.

Bu haber toplam 1493 defa okunmuştur