1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Nazilli’de büyük ilgi gördüler
Nazilli’de büyük ilgi gördüler

Nazilli’de büyük ilgi gördüler

Dikmen Belediyesi Halk Dansları Ekibi Aydın Nazilli’de düzenlenen Nevruz Kutlamaları etkinliğine katılarak büyük ilgi gördü.

A+A-

 

  Dikmen Belediyesi Halk Dansları Ekibi Aydın Nazilli’de düzenlenen Nevruz Kutlamaları etkinliğine katılarak büyük ilgi gördü. Nazilli Belediyesi 3’üncü uluslararası Nevruz Bayramı Kutlamaları olarak düzenlemiş olduğu etkinliğe Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini ve belediyeyi başarılı bir şekilde temsil eden Dikmen Belediyesi Halk Dansları Ekibi, Macaristan, Bulgaristan, Ukrayna, Kazakistan, Ahıska Türkleri ve yerli ekipler katıldı.
  Üç gün boyunca süren etkinlikler kapsamında Halk Dansları Ekipleri Nazilli Belediye meydanı, Mimar Ahmet Şensan Kültür Merkezi ve Nazilli Lisesinde sergiledikleri gösteriler ile bölge halkının beğenisini topladı.
  Etkinliklere Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi’de Nazilli Belediyesi’nin davetlisi olarak katıldı.

Kıbrıs Gecesi…
Dikmen Belediyesi Halk Dansları Ekibinin, Nevruz Kutlamaları kapsamında düzenlemiş olduğu Kıbrıs gecesinde, Kıbrıs kültürüne ait yiyecek ve içeceklerden bir kesit sunarak, düzenlemiş olduğu kına gecesiyle yerli ve yabancı ekiplerin yanı sıra bölge halkının ilgisini ve beğenisini kazandı.

Bu haber toplam 1961 defa okunmuştur