1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. ‘NASA’dan krem geldi
‘NASA’dan krem geldi

‘NASA’dan krem geldi

‘NASA’dan krem geldi

A+A-


“Yer çekimine meydan okuyan bir cilt” için önerilen Rejuvel, Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA Patentli Teknoloji ile üretiliyor. Ürünü, ithalatçısı Olgun Emirzade ile konuştuk.


Ülkemizde ‘güzellik’ ve  ‘kozmetik’ alanında tüketilen pek çok ürün var.
Çağımız adeta “güzellik” çağı…. Genç yaşlı kadın erken toplumun geniş yığınları, özellikle bakım ürünlerine yoğun ilgi gösterirken, estetik cerrahiden lazere, kremlerden özel serumlara kadar her alanda tam bir tüketim patlaması yaşanıyor.
‘Rejuvel’ bu alanda yeni bir ürün olarak dikkat çekiyor.
Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA Patentli bu ürünü, ithalatçısı Olgun Emirzade ile konuştuk.

• Rejuvel nedir?
Rejuvel, Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA Patentli Teknoloji kullanan 3 Boyutlu bir kozmetik kremdir. Hızlandırılmış cilt onarımı ve yenileme sonuçları ortaya çıkaran anti-aging peptidler içeren bilimsel bir cilt bakım formülasyonudur. Klinik olarak kanıtlanmış formül; kırışıklıklar, yaşlılık lekeleri, göz çevresi koyulukları, güneş lekeleri, sivilceler ve renk kaybı görünümünü azaltan Multifonksiyonel Büyüme Faktörleri;  çözünür kolajenler, fibroblast hücre kültürü, peptidler, antioksidanlar ve proteinler içerir. Sonuç, yer çekimine meydan okuyan ve ağırlığı olmayan hissi uyandıran bir cilt olacaktır.
Rejuvel, her cilt tipine uygun olan unisex bir cilt kremidir. Amerika’da Dermatologlar tarafından test edilip onaylanmıştır. Özel formülü ile birçok cilt probleminin çözümüne katkı sağlayan ‘’ all in one ‘’ tek bir kremdir. Gece, gündüz, göz kremi, serum vs. gibi ekstra ürün kullanma zorunluluğu yoktur..

• Marka ile nasıl tanıştınız?
• Şirketimiz Meditem Cyprus Ltd., NASA Patentli ürünlerle ilgili çalışmalarına 10 yıl önce Tempur Marka yatak, yastık ve yan ürünleri ile başlamıştı. Ardından yine NASA Teknolojisi özel ısı dengeleyici yorganlarTemprakon ve güneş gözlükleri Eagle Eyes markaları geldi. Rejuvel ile ilgili yola çıkışımıza da bu markalarla çalışırken kurulan ilişkiler vesile oldu. Yaklaşık 1,5 yıldır üzerinde çalıştığımız ve Amerika ile direk Distribütörlük Anlaşması yaptığımız bir ürün Rejuvel.

UZAYDA GELİŞTİRİLDİ

• Rejuvel’in ortaya çıkışı nasıl oldu?
• NASA Bilim İnsanları ve Astronotlar, uzayda bir Biyoreaktör geliştirdiler.Bu cihaz yatay dönerek, yerçekimi olmayan ortamı simüle eder ve bu ortamda hücrelerin büyümesine olanak sağlar.Yer çekimi, hücrelerin bölünme ortamında etkili olduğundan, bu güne kadar hücre kültürleri sadece 2 boyutlu olarak kendi içlerine batarak büyüyebiliyorlardı. Bu hücreler görünüm ve işlev olarak insan vücudunda 3 boyutlu olarak büyüyen hücreler gibi değildirler. Uzay Mekiği tıbbi araştırmaları için geliştirilen yatay olarak dönen hücre kültürü cihazı Biyoreaktör, uzay ortamının mikrogravite yönlerini taklit eder. Biyoreaktörde yetiştirilen doku örnekleri tedavi edici ilaçlar ve antikorlar tasarlamak için kullanılmaktadır.
Rejuvel, büyüme faktörü fibroblast geliştirmek ve üretmek için biyoreaktör kullanmaktadır. Rejuvel, yaşla azalan fibroblast hücreleri uyarıp, hücre aktivitesini teşvik ederek, eşsiz cilt gençleştirme avantajları sunmaktadır. Peptidler zamanın etkilerini dengeler, dermal bağ dokusunu sıkılaştırır ve cildin sıklığını yeniden sağlar. Konvansiyonel yöntemlerle üretilen kozmetik ürünlerden farklı olarak cildin ihtiyacı olan 3 boyutlu ortamda çalışan bir formül olduğu için ciddi farklar ortaya çıkarabilmektedir.

• Rejuvel’i kimler kullanabilir ve insan sağlığı ile ilgili yönleri nelerdir?
• Rejuvel çok geniş bir yaş aralığında kullanabilen, her cilt tipine uygun olan unisex bir kremdir. Ergenlik çağındaki bir genç sivilce problemi için kullanabilirken yaşlı bir insan da kırışıklık problemleri için kullanabilmektedir. Amerika’da Dermatologlar tarafından test edilmiş onaylanmıştır. İçerisinde, birtakım kozmetik ürünlerde ürünün raf ömrünü uzatmak için kullanılan ve çok tehlikeli olup, kanserojen etkiler yaratan Paraben maddesi yoktur. Ayrıca, hoş koku vermek kaygısıyla birtakım kimyasallar ( fragrance ) da kullanılmamaktadır, herhangi bir sentetik boya içermez.

GÜZELLİK SALONLARINDA SATILIYOR

• Ürün ile ilgili nasıl bir pazarlama stratejiniz var ve ürün nerelerde satılmaktadır?
• Ürün ile ilgili olarak, ithalat için gerekli olan Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Dairesi evrak ve belgeler sürecini tamamladıktan sonra reklam ve tanıtımlarımıza başladık ve Güzellik Salonları kanalıyla bayilik altyapımızı oluşturma faaliyetlerimize hız verdik. Şu an bizimle çalışan 20 adet Güzellik Salonu satış noktamız var ve yeni bayilikler için de görüşmelerimiz devam ediyor.

• Fiyatlarınız hakkında bilgi alabilir miyiz?
• Şu an 50 ml. Rejuvel Amerika ile ayni fiyata satılmakta. 149 USD karşılığı 340 TL olarak belirledik fiyatı. Ayrıca, Kasım ve Aralık aylarında da Cardplus Merkezi ile yaptığımız anlaşma ile de müşterilerimize peşin fiyatına 68TLx5 taksit yaptık. Ürünü hem Amerika fiyatı ile satıyoruz hem de müşterilerimiz daha kolay ulaşabilsin diye 5 taksit yapıyoruz. Fiyat politikası çok hassas olduğumuz bir konudur ve tüm satış noktalarımızdaki fiyatlar ve uygulamalar aynidir.

• Ürünle ilgili sonuçlar ne zaman alınabiliyor ve kullanıcılardan nasıl tepkiler alıyorsunuz?
• Ürün ile ilgili sonuçlar cilt tipi, kullanımın doğruluğu, müşterinin daha önce yaptığı bakımlara bağlı olarak değişmektedir. Kremin kullanımında daha etkin sonuçlar için müşterilerimize, Cilt Bakım Uzmanı olan Güzellik Salonlarında da cilt bakımlarını yaptırmalarını öneririz.
Rejuvel, müşteri memnuniyeti çok yüksek olan bir ürün ve müşterilerimizden çok olumlu geri dönüşler almaktayız. Dr. R. Ç 1 aylık kullanım sonrasında bize yolladığı mesajda şunu diyordu: “ Daha önce hiçbir krem kullanmamıştım, sizden aldığım krem yüzümdeki siyah lekeleri tamamen yok etti, kırmızı lekeler ve kırışıklıklara da  en az % 50 faydası oldu diyebilirim, teşekkürler’’. Bunu bir doktordan duymak bizim için tabiki büyük bir mutluluk.Yine bir öğretmen müşterimiz krem sayesinde, yaşamakta olduğu egzama ve egzamatid tarzı sorunlardan kurtulduğu ile ilgili bize uzun bir mail gönderdi. Rejuvel Kıbrıs Facebook sayfamızdan faaliyet ve paylaşımlarımız takip edilebilir ve www.rejuvelcyprus.com web sitemiz de daha detaylı bilgi için ziyaret edilebilir.

• Eklemek istediğiniz bir şey var mı?
• Rejuvel arkasındaki bilim ve teknoloji onu farklı yapmaktadır. Dünya’da Uzay Sertifikasyon Programı tarafından tanınan tek kozmetik kremdir. Rejuvel, ABD Patent No: 6730498 altında üstün NASA Teknolojisi ile üretilmektedir.
Herkesin doğal, sağlıklı ve parlak bir cilde sahip olma hakkına inanıyoruz. Sloganımız “Yaş sadece bir rakamdan ibarettir’’..
Bu vesile ile ADRES KIBRIS’a bu röportaj nedeniyle teşekkür eder, herkese sağlıklı günler dilerim.

-------------------------

Ürünle ilgili FDA Onaylı Laboratuvar etkinlik ve test sonuçları;

• Cildin nem oranını % 76.19 artırır
• Biyolojik elastikiyeti % 42.53 geliştirir
• Göz çevresi koyulukları % 56.97 azaltır
• Kırışıklıkları % 53.77 azaltır
• Güneş lekelerini % 60.87 azaltır. Ayrıca sivilceler ve yaşlılık lekelerinin de azalmasına ciddi katkı sağlar.

Bu haber toplam 11249 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 189. Sayısı

Adres Kıbrıs 189. Sayısı