1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. ‘NASA’ patentli krem
 ‘NASA’ patentli krem

‘NASA’ patentli krem

Rejuvel cilt kremi Lefkoşa Merit Otel’de tanıtıldı

A+A-

Levent ÖZDAĞ

“Yer çekimine meydan okuyan bir cilt” için önerilen Rejuvel, Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA Patentli Teknoloji ile üretiliyor. Tanıtım amaçlı Lefkoşa Merit Otel’de bir basın açıklaması yapan firma yetkilileri ‘Rejuvel’ cilt kremi tanıtıldı.
Meditem Cyprus, Nasa sertifikalı ürünler ile 2004 yılından beri çalışan şirket, Nasa patentli teknolojiler kullanılarak üretilen diğer Nasa buluşları gibi, insanların hizmetine verilen Rejuvel 3D cilt yenileme kremini 1 yıldır Kuzey Kıbrıs'a kazandırıldı. Rejuvel'i Kozmetik piyasasındaki diğer tüm markalardan farklı kılan, NASA bilim insanları tarafından geliştirilen teknoloji kullanılarak üretilmiş olmasıdır. Formülü Uzay'ı simüle eden yerçekimsiz bir ortamda Biyoreaktör içerisinde, tıbbi araştırmalar yapılırken geliştirilmiştir. Rejuvel, Amerika Sağlık Bakanlığına bağlı otorite FDA (Food and Drug Administration)'nın Onayladığı Laboratuvar testlerinde insan sağlığına uygun olduğu raporlanmış ve NASA Patentli özel bir teknoloji ile üretilmiş olan, Dünya'nın ilk ve tek 3 Boyutlu Cilt Kremidir.

‘NASA ONAYLI’
Rejuvel Int CEO’su John Stickler “Sağlık için güzel bir buluş. NASA’nın standartlarına uygun olan bu ürünleri Kuzey Kıbrıs’a ve tüm dünyadaki insanlara sunmak istiyoruz. Benim görevim NASA’nın sunduğu ürün ve ürünler ile ilgili bilgi vermektir

‘KIRIŞIKLIKLARI GİDERİYOR’
Direktör Olgun Emirzade yaptığı konuşmada, “Hem kadın hem de erkek tarafından kullanılabilen ve her cilt tipi için uygun olan bir üründür. Amerika'da Dermatologlar tarafından test edilip onaylanmıştır. İçeriğinde, ürünün raf ömrünü artırmak kaygısıyla, kanserojen etkileri olan Paraben maddesi kullanılmamış ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Rejuvel ile ilgili sonuçlar cilt tipine bağlı olarak farklılıklar gösterebilir, yukarıdaki sonuçlar,  katılımcılarda 14 gün içerisinde izlenen ortalama sonuçlardır. Herkes daha genç ve iyi görünmek ister” dedi.

LEKELERDE, NEMSİZLİKLERDE
Güzellik Uzmanı Gizem Gürtaç ürün ile ilgili olarak “Rejuvel’i kullanmaya başladığım üçüncü aydayım. Gelen tepkiler çok güzel, lekelerde, kırışıklıklarda, nemsizliklerde güzel sonuçlar aldık ve geri dönüşümleri oldu. Tek bir ürün göz altı ayrı başka bölge için ayrı kremler gibi değildir. Rejuvel kullanmaktan çok memnunum ve müşterilerim de ayni şekilde kullanmaktan mutlu” diye konuştu.

FDA Onaylı Laboratuvar Sonuçları:
Cildin nem oranını          % 76.19 artırır.
Biyolojik elastikiyeti       % 42,53 artırır.
Göz çevresi siyahlıkları % 56.97 azaltır.
Ciltteki Kırışıklıkları        % 53.77 azaltır.
Güneş lekelerini              % 60.87 azaltır.

Bu haber toplam 4330 defa okunmuştur