1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Narnia’ya Can Gox geliyor...
Narnia’ya Can Gox geliyor...

Narnia’ya Can Gox geliyor...

Türkiye’de Kaybedenler Kulübü filminin soundtrack’ları yaparak büyük bir üne kavuşan Can Gox 30 Ağustos Cumartesi akşamı Narnia Pub’da konser vermek üzere ülkemize geliyor

A+A-

Lefkoşa’nın konser ve müzik mekanı Narnia Pub her hafta yerli sanatçıları sahnesinden dinleyicilerine kavuşturmanın yanında yurt dışında ün yapmış müzisyenleri de ülkemizin müzikseverleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Son yıllarda sesi ile ün yapmış, bir çok Türkçe şarkıyı yorumlamasının yanında 2011 yılında gösterime giren “Kaybedenler Kulübü” filminde kullanılan besteriyle adını Türkiye ve yurt dışında duyurmayı başaran Can Gox bu sefer Narnia Pub’dan Kıbrıs’taki sevenlerine seslenecek.
“Wrong Side of the Road”, “Son Kare”, “Wake”, “Angel’s Gone”, “Melancholy Man”, “My Woman” gibi besteleriyle Türkiye müzik piyasasında yer edindikten sonra 2013 yılında “Yalnızım Ben” isimli albümünü piyasaya sunan Can Gox’un Narnia Pub’daki konserine giriş biletleri 30 TL olarak açıklanırken konserin Cumartesi gecesi saat 21.30’da başlayacağı belirtildi. Konser hakkında bilgi ve rezervasyon isteyenler 05488611020 numaralı telefonu arayabilirler.

Bu haber toplam 1753 defa okunmuştur