1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Narnia’da sanatçı yağmuru
Narnia’da sanatçı yağmuru

Narnia’da sanatçı yağmuru

Narnia Pub, birçok müzisyeni sahnesine çıkararak yine unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı.

A+A-

Yaz akşamlarının vazgeçilmez eğlence mekanı Narnia Pub, geçtiğimiz Cuma gecesi genç müzisyen Ahmet Evan’ın Narnia’daki bayram öncesi son programında birçok müzisyeni sahnesine çıkararak yine unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı.

Konserler ve serin yaz akşamları denince akla ilk gelen mekan Narnia Pub’da yine eğlence tavan yaptı. Yaklaşık üç aydır her haftasonu sahne alan Ahmet Evan, yaz programları çerçevesindeki son programında en beğenilen şarkıları yanında duygusal şarkılara da yer verirken gecenin sonunda da sanatçı arkadaşlarını sahneye alarak adeta bir müzisyenler geçidi yaşattı.
Ud eşliğinde veda şarkısı
Duygu yüklü gecede Evan’ın konuğu olarak sahneye çıkan ud sanatçısı İlker de Evan ile birlikte Tarkan’ın “İnci Tanem” isimli şarkısı çalarak dinleyicilerini tam anlamıyla mest etti. Narnia’daki yaz programlarına veda niteliğindeki şarkıya tüm müzikseverlerin eşlik etmesi geceye daha da anlam kazandırdı.

Fikri Karayel ile “Hayal Edemezsin”
Ahmet Evan’ın Narnia’daki son yaz gecesindeki programını izlemek için ülkemizin bir çok sevilen müzisyeni de Narnia’ya akın etti. Gece boyunca Evan’ı desteklemeye gelen müzisyen arkadaşları eğlenirken gecenin sonuna doğru Evan tüm müzisyenleri sahnesine davet ederek Narnia’yı adeta bir karnaval yerine dönüştürdü. Sinan Güzen, Fikri Karayel, Eril Cambaz, İrem Barani, Lütfiye Özipek ve Nafiz Dölek hep birlikte Fikri Karayel’in “Hayal Edemezsin” şarkısını sesledirdi. Misafirleri kendilerine hayran bırakan ekip uzun süre sahnede kalarak Evan’ın programlarına hep birlikte veda etmiş oldular.
Yaz programlarına devam edecek olan Narnia Pub bayramda da temposunu hiç düşürmeden müzikseverlerin yanında olmaya devam edecek.

Bu haber toplam 1585 defa okunmuştur