1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Narnia bahçe ilk konserini verdi
Narnia bahçe ilk konserini verdi

Narnia bahçe ilk konserini verdi

Yaz dönemlerinin popüler eğlence ve konser mekanı Narnia Pub, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Türkiye’nin başarılı vokallerinden Cem Adrian’ı sahnesine çıkararak yaz sezonunun ilk konserini gerçekleştirdi.

A+A-

Narnia Pub, 2015 yazına geçtiğimiz Cumartesi akşamı Cem Adrian konseri ile merhaba dedi. Farklı ses rengi ve yorumuyla Türkiye’nin en başarılı vokallerinden biri olarak gösterilen Adrian, hüzünlü şarkılarının yanında eğlenceli parçalara da yer verirken Narnia’nın 2015’e özel ilk müşterilerini mest etti.

Sahnede bulunduğu süre boyunca dinleyicilerinin ilgisinin bir an bile azalmadığı sanatçı, Narnia’da bulunmanın onun için büyük bir onur olduğunu, bu onurun hep birlikte yaşadığı için de misafirlerine teşekkür ettiğini belirtti.

Bu hafta Bülent Ortaçgil ve Aylin Aslım

Yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Narnia Pub, 8 Mayıs akşamı gerçekleştirilecek Bülent Ortaçgil ve Aylin Aslım konserilerine hazırlanıyor.  Bir süredir müzik hayatlarına birlikte devam eden ikili Türkiye’nin birçok ilinde gerçekleştirdikleri konserlerin ardından Narnia’da bir konser vermeye geliyorlar. İkilinin düetleriyle renklenecek geceye ilginin yine büyük olması bekleniyor. Konser için kapıların 8 Mayıs Cuma akşamı saat 21.30’da açılacağı belirtilirken bilgi ve rezervasyon için 0533 849 2813 ve 0548 861 10 20 numaralı telefonlardan iletişime geçilebilir.

Bu haber toplam 1985 defa okunmuştur