1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Namık Kemal Lisesi’nde Coşkulu Mezuniyet Töreni
Namık Kemal Lisesi’nde Coşkulu Mezuniyet Töreni

Namık Kemal Lisesi’nde Coşkulu Mezuniyet Töreni

NKL’de düzenlenen görkemli törenle 210 öğrenci diploma almanın mutluluğunu yaşadı.

A+A-

Mağusa’nın en köklü okulu Namık Kemal Lisesi’nde düzenlenen coşkulu Mezuniyet Töreni ile 210 öğrenci mezun olarak diploma almanın mutluluğunu yaşadı. Okul bahçesinde düzenlenen törene Milli Eğitim Bakanlığı Denetmeni Hülya Hamzaoğulları, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı Eski Müsteşarı Emin Bilgen, DAÜ Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nidai Şemi, Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Köroğlu ve okul aile birliği üyeleri, müdür muavinleri, öğretmenler, mezun olan öğrencilerin aileleri ile öğrenciler katıldılar.

Okul öğretmenleri Bilen Kılıç ve Sertaç İpekçioğlu’nun sunuculuğunu yaptığı törende üstün başarı göstererek Sınıf Birincisi olan öğrencilerle takdir belgesi almaya hak kazanan öğrenciler de ödüllendirildi.

n1-007.jpg

Gecenin sonunda mezun olan öğrencilere diplomaları sınıf öğretmenleri eşliğinde,  Ekonomi ve Enerji Bakanlığı Eski Müsteşarı Emin Bilgen, DAÜ Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nidai Şemi, Okul Aile Birliği üyeleri, müdür muavinleri ve okul öğretmenleri tarafından verildi.

Tören keplerin havaya fırlatılmasıyla sona erdi. Tören sonrasında mezun öğrenciler aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile hatıra fotağrafı çektirerek bu unutulmaz geceyi ölümsüzleştirdiler.

 

Bu haber toplam 3800 defa okunmuştur
Etiketler :