1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Müzik Dünyasında Bu Hafta Öne Çıkanlar
Müzik Dünyasında Bu Hafta Öne Çıkanlar

Müzik Dünyasında Bu Hafta Öne Çıkanlar

Ülkemizde güzel bir konser var. 17 Mart akşamı Naci Talat Vakfı’nda yer alacak resitalde kemanda Kardem Özdiken, piyanoda ise Rauf Kasımov yer alacak.

A+A-

Ersin Kaşif

JAMIROQUAI’DEN ÇOK GÜZEL BİR SINGL ‘CLOUD 9’

Adres müzik okurları bilecekler, Jamiroquai’ın yedi yıldan sonra ilk kez yayınladığı şarkı ‘Automaton’ dünya çapında büyük ilgi görmüştü. “Future funk”ın Grammy ödüllü dehaları Jamiroquai, sekizinci stüdyo albümleri “Automaton”ın ilk single’ı ‘Cloud 9’ı  yayınladı. Meraklıları için, bu enerjik Jamiroquai şarkısını dijital platformlardan dinlemek ve albümün ön siparişini iTunes üzerinden vermek için adresi hemen verelim: https://UMGTurkey.lnk.to/cloud9Em   ‘Cloud 9’ ile ilgili Jay Kay şöyle söyledi: “Cloud 9, bizi bilen insanların alışık olduğu biçimde yazılmış bir şarkı. Bu şarkı reddedilmiş ama aşkı başka bir yerde bulmuş olanların kesinlikle kendinden bir şeyler bulabileceği bir şarkı. Dinlemeniz için sabırsızlanıyorum. Arabanıza oturun, radyoyu açın ve sadece sürün.” Prodüktörlüğü ve besteleri Jay Kay ve Jamiroquai’ın efsanevi klavyecisi Matt Johnson tarafından yapılan “Automaton” albümü Virgin EMI aracılığıyla 31 Mart 2017’de çıkıyor. Sakın kaçırmayın! (EMI Music Haber)

 KATY PERRY’DEN YEPYENİ BİR VİDEO: CHAİNED TO THE RHYTHM

Bu hafta müzik dünyasının en önde gelen yıldızlarından Katy Perry’den bahsedeceğiz. Katy Perry’nin yeni şarkısı ‘Chained To The Rhythm’ için Oblivia eğlence parkında çektiği müzik videosunu hemen izlemek istiyorsanız: http://bit.ly/2mhznX4  link’inden ulaşabilirsiniz. “Chained To The Rhythm”i iTunes üzerinden satın almak ve dijital platformlardan dinlemek için ise, işte sizlere adres: https://UMGTurkey.lnk.to/katyperryEm  Müzik videosu Valencia, California’da Grammy ödüllü Matthew Cullen üç günde çekilen ‘Chained To The Rhythm’in prodüktörlüğü Danny Lockwood, Rob Newman, Ben Leiser ve Javier Jimenez tarafından yapılmıştı. Spotify’da çıkışının ilk gününde 3 milyon dinlenmeyi geçen ‘Chained To The Rhythm’ ile Katy Perry Spotify tarihinde çıkışının ilk gününde en çok dinlenen kadın sanatçı rekorunu kırmış oldu ve toplamda 20 milyon dinlenmeyi geçti. (EMI Music Haber).

NACİ TALAT VAKFI’NDA KONSER

Ülkemizde güzel bir konser var. 17 Mart akşamı Naci Talat Vakfı’nda yer alacak resitalde kemanda Kardem Özdiken, piyanoda ise Rauf Kasımov yer alacak. Girişin ücretsiz olduğu resitalde Hendel, Bach, Vivaldi gibi bestecilerin eserlerindne örnekler verilecek.

 

 

Bu haber toplam 2425 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 306 Sayısı

Adres Kıbrıs 306 Sayısı