1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Müzik Dünyasında Bu Hafta
Müzik Dünyasında Bu Hafta

Müzik Dünyasında Bu Hafta

Haftanın videosu Katy Perry’den ‘Chained To The Rhythm’… Beat’s 1’de ilk kez bir Türk; Norm Ender… Haftanın yeni albümü Ed Sheeran’dan “Divide”

A+A-

 

Ersin Kaşif

HAFTANIN VİDEOSU KATY PERRY’DEN

Müziksever dostlar ve özellikle Katy Perry hayranları. Dünyaca ünlü bu güzel kızdan yeni haberler var. Katy Perry’nin yeni şarkısı ‘Chained To The Rhythm’ için Oblivia eğlence parkında çektiği müzik videosunu hemen izleyin http://bit.ly/2mhznX4 ve özleminiz sona ersin. ‘Chained To The Rhythm’i iTunes üzerinden satın almak ve dijital platformlardan dinlemek isteyenler için ise işte adresler: https://UMGTurkey.lnk.to/katyperryEm  Müzik videosu Valencia, California’da Grammy ödüllü Matthew Cullen üç günde çekilen ‘Chained To The Rhythm’in prodüktörlüğü Danny Lockwood, Rob Newman, Ben Leiser ve Javier Jimenez tarafından yapılmıştı. Spotify’de çıkışının ilk gününde 3 milyon dinlenmeyi geçen ‘Chained To The Rhythm’ ile Katy Perry Spotify tarihinde çıkışının ilk gününde en çok dinlenen kadın sanatçı rekorunu kırmış oldu ve toplamda 20 milyon dinlenmeyi geçti. Dinlemeye değer doğrusu! (EMI Music Haber).

BEAT’S 1’DE İLK KEZ BİR TÜRK; NORM ENDER

Norm Ender, 'Deli' ile Apple Music’te yayın yapan Beats 1 radyosuna konuk oldu! Ebro Darden’in programında yayınlanan 'Deli' ile ilk kez bir Türk sanatçının Türkçe sözlü şarkısı Beats 1’de yer aldı! Geçtiğimiz haftalarda New York yerel saati 18:30’da yayınlanan program çok ilgi gördü diyebiliriz. Programla ilgili detayları ; http://apple.co/2muwlPV  hemen öğrenebilirsiniz. “AURA” albümü ile tüm müzik listelerini altüst eden ve yediden yetmişe her müzik zevkinden kişinin beğenisini kazanan Norm Ender, bu başarısıyla birlikte adından bir kez daha söz ettirecek! 2010 yılında eski ve yeni şarkılarından oluşan 2 CD’lik “İçinde Patlar” adlı albümünü kendi imkanlarıyla yayınlayan Norm Ender ve bu albüm, sosyal medyada viral bir etki yaratarak milyonlarca dinleyiciye ulaşmıştı. Norm Ender artık dünya listelerinde yer almaya hazırlanıyor. (EMI Music Haber).

HAFTANIN YENİ ALBÜMÜ ED SHEERAN’DAN  “DIVIDE”

İşte sizler için almanız gereken bir albüm. Geçtiğimiz aylarda yayınladığı ‘Shape Of You’ ve ‘Castle On The Hill’ single’ları ile dinlenme rekorları kıran Ed Sheeran’ın merakla beklenen “÷ (DIVIDE)” albümü bugün dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini aldı. Ed Sheeran yeni albümüyle ilgili şunları söyledi: “Öncelikle mükemmel bir haftaydı. Yeni single’larım için aldığım geri dönüşler inanılmazdı, sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Yeni albümüm “÷” kalbimde çok önemli bir yerde ve gerçekten şimdiye kadar yaptığım en iyi album olduğunu düşünüyorum. Albümdeki şarkılar ise şöyle; 1. Eraser 2. Castle On The Hill
3. Dive 4. Shape Of You 5. Perfect 6. Galway Girl 7. Happier 8. New Man 9. Hearts Don’t Break Around Here 10. What Do I Know? 11. How Would You Feel (Paean) 12. Supermarket Flowers Deluxe 13. Barcelona 14. Bibia Be Ye Ye  15. Nancy Mulligan 16. Save Myself. Albümdeki şarkıları çok beğeneceksiniz. (EMI Music Haber).

 

 

Bu haber toplam 2379 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 307 Sayısı

Adres Kıbrıs 307 Sayısı