1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Mutlu ve gururluyum”
“Mutlu ve gururluyum”

“Mutlu ve gururluyum”

Yenicami’nin yeni transferi Cemal Yaşınses, düşüncelerini aktardı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

K-Pet Süper Lig’de son şampiyon Yenicami’nin bu sezon kadrosuna kattığı Cemal Yaşınses YENİDÜZEN’e yeni sezonu değerlendirdi. Oyuncu, Yenicami forması giyeceğinden dolayı gururlu olduğunu söyledi.

“Yenicami formasını giyeceğim için gururluyum”

Cemal Yaşınses, Yenicami formasını giyeceği için gururlu olduğunu söyledi. Yaşınses; “Yenicami, ülkemizin en köklü takımlarından biri. Ülkemizde her futbolcu Yenicami büyük bir kulüpte forma giymek ister. Ben de Yenicami’ye transfer oldum. Yenicami gibi büyük bir takımda forma giyeceğim için çok mutlu ve gururluyum” dedi.

“Tek hedef şampiyonluk”

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig tarihinde en erken şampiyonluk turu atan takım unvanını alan Yenicami’de hedef bu sezon yine şampiyonluk. Takımın yeni transferi Cemal Yaşınses, bu konuya da değinerek, bu sezonki hedefleri anlattı. Yaşınses; “Bütün takımlar için zor ve uzun bir sezon olacak. Herkesin tek bir hedefi var, o da lig şampiyonluğudur. Yeni kurulmuş bir takımız ama kurulan bir sistem var ve transfer edilen futbolcular sisteme uygun olduğu için zorluk yaşamıyoruz. Antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. Önümüzde Süper Kupa maçımız var. Onu kazanıp lige hazırlanmak istiyoruz. Yenicami futbolcusu olarak, adına yakışır bir şekilde, başarılı yıllara imza atmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber toplam 1786 defa okunmuştur
Etiketler : ,