1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Müteahhitler genel kurula gitmeyecek
Müteahhitler genel kurula gitmeyecek

Müteahhitler genel kurula gitmeyecek

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’nde, yönetimin istifası ve yeniden seçime gidilmesi için toplanan 131 imzanın üyeler tarafından teyit edilmemesi nedeniyle birlik, genel kurula gitmeme kararı aldı

A+A-

Ayşe GÜLER
Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’nde olağanüstü genel kurul yapılmayacak.
Birlik başkanı Faik Dağaştı ve yönetiminin istifa ederek, yeniden seçime gidilmesi için toplanan 131 imzanın sadece beş tanesinin “geçerli” olduğu tespit edildi. Listeye imza koyan bir firma da kendisine “yanlış bilgilendirme” yapıldığı gerekçesiyle, imzasını geri çekti.
Bilindiği üzere, toplanan imzaların ardından birlik Yönetim Kurulu acilen toplanmış, listeye atılan imzaları mercek altına almıştı.
Toplantının ardından bazı imzaların geçerli olmadığı, bazı imzaların da başkası adına sahte olarak atıldığı açıklanmıştı.
Yaşananların ardından birlik yönetim kurulu, üyelerine çağrı yaparak, 9 Ekim’e kadar toplanan imzaların teyidini istemişti.
Bu süre içerisinde üyeler, “imza teyidine” gitmediğinden dolayı Birlik Yönetim Kurulu olağanüstü olarak toplantıya çağırmak için neden kalmadığını açıkladı.

Dağaştı: Üyeleri tek çatı altında toplanmaya çağırıyorum

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Faik Dağaştı, YENİDÜZEN’e konuştu.
Dağaştı, birliğin yeniden genel kurula gitmesi için toplanan 131 imzadan sadece beş tanesinin “geçerli” olduğunun tespit edildiğini açıkladı. 
Öte yandan Dağaştı, “geçerli” olduğu belirlenen imzalardan bir tanesinin de “yanlış bilgilendirme” yapıldığı gerekçesiyle imzasını geri çektiğini dile getirdi.

Bu haber toplam 2070 defa okunmuştur