1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Muslu kabri başında anıldı
Muslu kabri başında anıldı

Muslu kabri başında anıldı

ÖLÜMÜNÜN 20. YILI... Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin merhum başkanı Yıltan Muslu ölümünün 20’nci yılında kabri başında anıldı

A+A-

Necmi Belge
Kıbrıs Türk futbolunun ve hakemliğinin temel taşlarından merhum Yıltan Muslu, ölümünün 20’nci yılında dün mezarı başında düzenlenen bir törenle anıldı.
Anma törenine, Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan, Muslu’nun ailesi ve sevenleri katıldı.
Saat 10.00’da Muslu’nun mezarındaki anma töreninde ilk konuşmayı Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri, Gözlemcileri  Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan yaptı. Özbilgehan, merhum Muslu’nun sporculuk ve hakemlik kariyerini anlattı.
Daha sonra söz alan merhum Muslu’nun kayınbiraderi Biler Demircioğlu, Muslu ile ilgili anılarıdan bir kesiti dile getirdi. Konuşmaların ardından, din görevlisinin duaları ile anma töreni sona erdi.

Yıltan Muslu Ödülü Ali Özer ve Özel Ödül Sabriye Atikoğlu
Anma törenindeki konuşması sırasında bir açıklama yapan Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği, bu yılki Yıltan Muslu gelecek vaad eden ve özel ödülü kazanan hakemleri açıkladı.
Yapılan açıklamaya göre, “Yıltan Muslu gelecek vaad eden hakem ödülü”, genç hakemlerden Ali Özer’e ve özel ödülü de kadın hakemlerimizden Sabriye Atikoğlu’na verildi.
Söz konusu ödül töreni 22 Mayıs 2013 Çarşamba akşamı saat 19.30’da Zet Karting tesislerinde yer alacak.

Bu haber toplam 1698 defa okunmuştur
Etiketler :