1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mükellef yeniden başkan
Mükellef yeniden başkan

Mükellef yeniden başkan

Lefke’de Olağan Genel Kurul dün akşam Kulüp lokalinde gerçekleşti. Bir süre önce başkanlık görevinden istifa ettiğini açıklayan ancak camianın baskısı ile yeniden aday olan Yıltaç Mükellef yeniden başkan seçildi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI
Lefke’de Olağan Genel Kurul dün akşam Kulüp lokalinde gerçekleşti. Genel Kurul’da başkanlığa tek aday olan Yıltaç Mükellef yeniden başanlık görevine getirildi. Genel Kurul’da ilk olarak 3 kişiden oluşan Divan seçimi yapıldı. Daha sonra Faaliyet Raporu ve Mali Rapor okunarak üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi. Başkanlık seçimine ise tek aday olarak giren eski Başkan Yıltaç Mükellef oy birliğiyle yeniden Başkanlık görevine getirildi. Dilek ve temenniler bölümünde bir üyenin sorusu üzerine kulübün borcu da açıklandı. Buna göre Lefke Kulübü’nün toplam borcu 511.993.19 TL olduğu öğrenildi.

“Daha iyi olmak için çalışıyoruz”
Başkanlığa yeniden seçilen Yıltaç Mükellef konuşmasında, hücum oyuncuları Sherman’ın Çetinkaya’dan satın almayı hedeflediklerini söyledi. Mükellef, 3 yıl boyunca çok iyi işler yaptıklarını bunun sonucunda da ligi 3. sırada bitirdiklerini ve  kupayı ise 43 yıl aranın ardından aldıklarını hatırlattı. Yıltaç Mükellef konuşmasının sonunda daha çok başarılar yapmak için çalıştıklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1199 defa okunmuştur