1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Muhteşem gösteri
Muhteşem gösteri

Muhteşem gösteri

Cranberries Dans Okulu'nun 10. Yıl Dans Gösterisi büyük ilgi gördü

A+A-

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Cranberries Dans Okulu Gösterisi, bu yıl yine okul öğrencilerinin birbirinden güzel dans şovları ile gerçekleştirildi. İktisatbank'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen gösteri, Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yer aldı.

Çok sayıda izleyicinin katıldığı Cranberries 10. Yıl Dans Gösterisi'nde, iki bölümden oluşan dans şovları yer aldı. Okul Direktörü Eda Turmen Kutruza'nın yönetimindeki gençler, modern dans gösterileri yanında 'geçmişe yolculuk' temalarını da işleyen dansları ile izleycilerin büyük beğenisini topladı.

cran.jpg

İktisatbank'a teşekkür

Enerji dolu gençlerin dans gösterileri sürerken, verilen arada Eda Turmen Kutruza tarafından İktisatbank Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Balıkcı'ya teşekkür edilerek çiçek takdim edildi. Kutruza, İktisatbank'ın kendilerine her konuda destek olduğunu, bu güzel gecenin seyirciyle buluşmasında büyük katkıları olduğunu vurgulayarak teşekkürlerini belirti.

İktisatbank Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Balıkcı da, bu güzel gecede yer almanın gururunu yaşadıklarını belirterek tüm danscıları ortaya koydukları muhteşem gösteri için kutladı.

 

Bu haber toplam 2209 defa okunmuştur
Etiketler :