“Mücadeleden memnunuz”

“Mücadeleden memnunuz”

MTG ile DTB teknik direktörleri önceki akşam oynadıkları KTSYD kupası karşılaşmasını değerlendirdi.

A+A-

MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu: “2-0 geri düşmemize rağmen oyunu bırakmadık ve 90+’da eşitliği sağlayarak karşılaşmayı penaltılara taşıdık. Penaltılar sonunda kupayı kazandığımız için mutluyuz. Eksi ve artılarımızı görme adına iyi bir maç oldu”

 

DTB Teknik Direktörü Caner Oshan, “Lige hazırlık döneminde oynadığımız en önemli maçtı. Kazandık gibi gördüğümüz karşılaşmayı, penaltılarla kaybettik. Çok koştuk, çok mücadele ettik ve ligin başlamasına iki hafta kala eksik yanımızı gördük”

 

Hüseyin KIRAL

Önceki akşam oynanan KTSYD Kupası’nı normal süresi 2-2 tamamlanan karşılaşmada penaltı atışları ile rakibi Doğan Türk Birliği’ni mağlup eden Mağusa Türk Gücü kazanma başarısı gösterdi.

Karşılaşmanın ardından MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu ile DTB Teknik Direktörü Caner Oshan, yaptıkları değerlendirmede takımlarının saha içerisinde verdikleri mücadeleden memnun olduklarını belirttiler.

 

Oraloğlu: “Lig öncesi kazanılan kupa önemli bir motivasyon kaynağıdır”

“KTSYD Kupası bizim adımıza sezon öncesi oynadığımız en önemli hazırlık karşılaşmalarından biri” diyen MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, “Hedefini bizim gibi şampiyonluk olarak belirleyen ve şampiyonluk adına takıma iyi takviyeler yaparak gücüne güç katan DTB karşısında öncelikle ortaya koyduğumuz oyun anlayışı ve mücadele beni mutlu etti” dedi. Oraloğlu, “2-0 mağlubiyetten önce maçı 2-2’ye getirip, ardından penaltı atışları ile kupayı kazanmak takım oyuncularım adına çok iyi bir motivasyon oldu” dedi. Yarından itibaren yayıncı kuruluştan karşılaşmanın tamamını alıp izledikten sonra daha net bir değerlendirme yapacağının altını çizen Ali Oraloğlu, “Eksi ve artı yönlerimizi görmemiz için iyi bir karşılama oldu diyebilirim” dedi. Transfere nokta koyduklarını da belirten Oraloğlu, “Ancak futbolda her an her şeyin olabileceğini” söyledi. Oraloğlu ayrıca, rakibi DTB takımının da karşılaşmada ortaya koyduğu mücadeleyi beğendiğini belirterek, ligde başarılar diledi.

 

Oshan: “Ortaya koyduğumuz mücadele sonunda kazanmamız gerekirdi”

“Ligin başlamasına sayılı günler kala KTSYD Kupası’nda karşı karşıya geldiğimiz MTG takımının şuana kadar oynadığımız hazırlık maçlarında en hazır takım olarak gördüm” diyen DTB Teknik Direktörü Caner Oshan, “Kazandık gibi gördüğümüz karşılaşmayı, penaltılarla kaybettik. Çok koştuk, çok mücadele ettik ve ligin başlamasına iki hafta kala en azından eksik yanımızı gördük” dedi. Esentepe ile Çarşamba günü son hazırlık maçlarını yapacaklarının belirten Caner Oshan, “MTG karşısında gördük ki şu ana kadar lige yüzde 70 hazırız. Ligin başlayacağı güne kadar yapacağımız hazırlıklarla bunu yüzde 90’lara çekip lige o şekilde girmek istiyoruz” dedi. Raheem ve Lua Lua ile yola devam edeceklerini açıklayan Caner Oshan, “Pivot santrfor arayışlarımız sürüyor, ancak MTG karşısında denediğimiz ve ilk golü de kaydeden Endeke’nin de hamuru iyi. Daha iyisini bulamazsak onunla devam edeceğiz” dedi.

 

Fotoğraf: Cemil Garip

Bu haber toplam 1948 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.