1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mücadele nefes kesecek
Mücadele nefes kesecek

Mücadele nefes kesecek

K-Pet Süper Lig’de altıncı hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 6. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Ligde zorlu maçların oynanacağı haftada takımların tek düşüncesi galibiyet.  Birbirinden önemli maçların yaşanacağı 6.haftada lider Yenicami, zirve takipçilerinden Doğan Türk Birliği’ni konuk edecek. Liderin en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı ise ligin güçlü ekiplerinden Serdarlı’yı konuk ederken, sezona flaş bir giriş yapan Mormenekşe, Lapta karşısına çıkacak.

Ligde bugün Yenicami – Doğan Türk Birliği, Gençler Birliği – Lefke, Gönyeli – Cihangir ve Mormenekşe - Lapta karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Küçük Kaymaklı – Serdarlı, Yeniboğaziçi – Bostancı Bağcıl ve Mağusa Türk Gücü - Çetinkaya takımları karşı karşıya gelecek.

Zirvede dev maç: Yenicami – Doğan TB
Ligde bugün oynanacak önemli maçta Yenicami ile Doğan Türk Birliği takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta zorlu Lefke karşılaşmasından 3-1’lik galibiyetle dönerek yoluna kayıpsız devam eden Yenicami, bu maçı da kazanıp zirvedeki yerini sağlama almak istiyor. Geçen hafta Cihangir deplasmanından 4-0’lık zaferle ayrılan Doğan Türk Birliği’nde de hedef lideri devirip şampiyonluk yarışında olmak. Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmada Kerem Eran görev yapacak.

Tek hedef 3 puan: G.Birliği - Lefke
Ligde bugün oynanacak zorlu karşılaşmada Gençler Birliği ile Lefke takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta B.Bağcıl deplasmanından 2-2’lik eşitlikle dönen ve orta sıralardaki yerini koruyan Gençler Birliği, Lefke karşısında galip gelip yukarılara tırmanma niyetinde. Geçen hafta lider Yenicami’ye 3-1 mağlup olarak yara alan Lefke’de de hedef zorlu deplasmandan galibiyetle dönüp yeniden çıkışa geçmek. İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşmada hakem Mehmet Malek düdük çalacak.

Yara sarma peşindeler: Gönyeli - Cihangir
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak kritik karşılaşmada Gönyeli ile Cihangir takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta kendi evinde Mormenekşe’ye 3-0 mağlup olarak alt sıralarda kalmaya devam eden Gönyeli, rakibi Cihangir’i mağlup edip ilk galibiyetini alma peşinde. Geçen hafta Doğan Türk Birliği’ne 4-0 mağlup olarak ligin son sıralarında kalan Cihangir de birebir rakibini yenip seri yakalamak istiyor. Gönyeli Stadı’nda oynanacak olan kritik karşılaşmanın hakemi Fehim Dayı olacak.

Hedefler farklı: Mormenekşe - Lapta
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada ligin flaş ekibi Mormenekşe ile Lapta takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Gönyeli deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönen Mormenekşe alt sıralardaki rakibini mağlup edip zirvede daha yukarı çıkmak istiyor. Ligde geçen hafta Küçük Kaymaklı’ya 5-2 yenilerek düşüşünü sürdüren Lapta’da ise zorlu deplasmandan puan veya puanlar çıkarma düşüncesi hakim. Mormenekşe Cemal Balses Stadı’ndaki karşılaşmada Serkan Durmaz görev yapacak.


Ruso’da zor maç: K.Kaymaklı - Serdarlı
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak önemli karşılaşmada Küçük Kaymaklı ile Serdarlı takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Lapta deplasmanından 5-2’lik zaferle dönen Küçük Kaymaklı’da hesaplar iyi savunma yapan rakibini mağlup edip zirve takibini sürdürmek. Geçen hafta Mağusa Türk Gücü karşısında 1-1’lik eşitlikle ayrılan Serdarlı’da da hedef Kaymaklı deplasmanından puan veya puanlarla dönmek olacak. Şht. Hüseyin Ruso Stadı’ndaki zorlu 90 dakikada Serhan Şimşek düdük çalacak.

Dönüm maçları: Y.Boğaziçi – B.Bağcıl
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada Yeniboğaziçi ile Bostancı Bağcıl takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Çetinkaya deplasmanından 1-1’lik eşitlikle dönerek namağlupluğunu sürdüren Yeniboğaziçi Bağcıl’dan puan alma peşinde olacak. Geçen hafta kendi evinde Gençler Birliği ile 2-2 berabere kalan Bağcıl’da ise hedef bu maçı kazanıp çıkışa geçmek. Yeniboğaziçi Osman Mehmet Ergün Stadı’nda oynanacak kritik karşılaşmada Savaş Tilki görev yapacak.

Hisar altında kritik maç: Mağusa TG - Çetinkaya
Ligde yarın oynanacak önemli karşılaşmada Mağusa Türk Gücü ile Çetinkaya takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Serdarlı deplasmanından 1-1’lik eşitlikle dönerek puan alan Mağusa Türk Gücü, yaralı rakibini mağlup edip daha yukarılara tırmanmak istiyor. Geçen hafta Yeniboğaziçi karşısında son dakikada yediği golle 1-1’lik eşitlikle dönen Çetinkaya da bu maçta puan alma peşinde olacak. Mağusa Canbulat Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Mehmet Sezener yönetecek.

Bu haber toplam 1294 defa okunmuştur