1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG’nin hedefi bin üye
MTG’nin hedefi bin üye

MTG’nin hedefi bin üye

Mağusa Türk Gücü, Şükrü Şemmedi’nin başkanlığa seçilmesi ve yeni yönetim kurulunun oluşması sonrası kulübün aktiviteleri ve üyelik prosedürleri yeniden düzenleniyor. Başlangıç olarak bin üye hedefleyen MTG, üç günlük sürede 200 üyeye ulaştı

A+A-

 

Kaya Emiroğlu

Mağusa Türk Gücü, Şükrü Şemmedi’nin başkanlığa seçilmesi ve yeni yönetim kurulunun oluşması sonrası kulübün aktiviteleri ve üyelik prosedürleri yeniden düzenleniyor. Üyelik sistemi yeniden düzenlenirken konuyla ilgili çalışmalar yönetim kurulu toplantısı sonrası hız kazandı. Başlangıç olarak 1000 üye hedefiyle yola çıkan kulüp yönetim kurulu, üç günlük sürede 200 üyeye ulaşmayı başardı. MTG Kulüp Başkanı Şükrü Şemmedi konuyla ilgili açıklamalarda bulunurken, hedeflerinin MTG’nin yeniden çıkışa geçen bir takım ve kulüp olacağını vurguladı.

Şemmedi: “Camia bilsin ki toparlanacağız”
Mağusa Türk Gücü Kulüp Başkanı Şükrü Şemmedi, camianın, özellikle takım olarak toparlanacaklarının bilincinde olmasını istediğini vurgularken, şunları söyledi:
“Takımımız zor bir dönemden geçiyor. Yeni bir dönem başlamıştır. Kaymaklı maçını kaybetmemizin nedenleri bellidir. Ancak Mormenekşe mağlubiyetini beklemiyorduk. Son yıllarda görülmemiş bir taraftar maça geldi. Ancak maç sonrası çok üzüldüler. Belli başlı hatalar olabilir. Ancak Gönyeli maçına çok iyi hazırlandık ve kazandık. Mutluyuz. Lapta maçına da çok iyi hazırlanıyoruz. Camiamız bilsin ki toparlanacağız ve her maçı kazanmak için oynayacağız. Yönetim olarak takımımızın centilmence bir mücadele vereceğine ama kazanmak için oynayacağına inanıyoruz. Teknik Direktörümüz Ali Oraloğlu’na güvenimiz tamdır. Gönyeli galibiyetiyle takımımızın inancı da artmıştır.”

Yeni düzenlemeler
Üyelik konusunu yeniden düzenlediklerini ve üyelik formu yaparak başlangıç için 1000 üye hedefini koyduklarını belirten Başkan Şemmedi, konuyla ilgili haberi olmayan tüm üyelere de bu haber aracılığıyla konuyu hatırlatmak ihtiyacı duyduklarını ifade etti. Yeterli potansiyellerinin mevcut olduğuna dikkat çeken Şemmedi, konuyla ilgili pankart da asıldığını ve üyelik prosedürünün bir düzene oturacağını kaydetti.

Bu haber toplam 1419 defa okunmuştur