1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG’den üç önemli takviye
MTG’den üç önemli takviye

MTG’den üç önemli takviye

Mağusa Türk Gücü, üç önemli transfere imza atarak Yalova’dan Mustafa Tekpınar, Çanakkale’den Kaan Güder ve Küçük Kaymaklı’dan kaleci Türkkan Delideniz’i renklerine bağladı

A+A-

Kaya Emiroğlu

Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü, üç önemli transfere imza atarak Yalova’dan Mustafa Tekpınar, Çanakkale’den Kaan Güder ve Küçük Kaymaklı’dan kaleci Türkkan Delideniz’i renklerine bağladı. Tekpınar ve Güder’in bonservisleri kulüplerinden alınırken kaleci Türkkan için Küçük Kaymaklı Başkanı Ali Başman’dan sözlü onay alındı. Yurt dışında bulunan Başman’ın adaya dönmesi sonrası futbolcunun bonservisinin alınacağı öğrenildi.

Şemmedi: “Transferi kapadık”
Futbolcular dün yeni takımlarının gerçekleştirdiği salon çalışmasına katıldılar. Çalışmanın ardından Türkkan ve Mustafa, kulübe gelerek başkan Şükrü Şemmedi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Şemmedi yaptığı açıklamada transferi üç futbolcu ile kapadıklarını belirtti ve camiaya hayırlı olmasını diledi. Mağusa Türk Gücü Cuma gününe kadar salon çalışmalarına devam edecek. Cuma günü Canbulat Stadı’nda saha çalışması yapılması planlanırken yeni transferlerden İbrahim Kabore’nin ağustos ayı başında adaya gelerek takıma dahil olması bekleniyor.

Bu haber toplam 1774 defa okunmuştur