1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG’den gövde gösterisi
MTG’den gövde gösterisi

MTG’den gövde gösterisi

Mağusa Türk Gücü başlayan ana transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. MTG eski oyuncusu ve son gol kralı Uğur Gök’ün yanı sıra Şenol Şöför ve Mehmet Erol’u renklerine bağladı

A+A-

K-Pet Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Mağusa Türk Gücü, transferlerine devam ediyor. Sarı yeşilli ekip, eski oyuncusu Uğur Naci Gök, Mehmet Erol ve Şenol Şöför'e imza attırdı.

Uğur Naci Gök yuvaya geri döndü

Mağusa Türk Gücü, eski oyuncusu Uğur Naci Gök'e imzayı attırdı. 2016-2017 sezonunun devre arasında Mağusa Türk Gücü'nden Küçük Kaymaklı'ya transfer olan Uğur Gök, geride kalan 2017-2018 sezonunda 36 gol atarak Gol Kralı olmuştu.

Mehmet ve Şenol'da da işlem tamam

Süper Lig'de bu sezon iddialı bir kadro kurmak ve bunun neticesinde de mutlu sona ulaşmak isteyen Mağusa Türk Gücü, Gençler Birliği'nden Mehmet Erol ve Şenol Şöför'ü de kadrosuna kattı. Mağusa Türk Gücü, renklerine bağladığı iki oyuncuya da imzaları attırdı.

TOPLU İMZA… MTG ayrıca daha önce anlaştığı kaleciler Yusuf Yontar ile Ufuk Şimşek’in yanı sıra Orhan Kalaycı’ya da Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda imza attırdı

Toplu imza

Mağusa Türk Gücü, daha önceden renklerine bağladığı diğer 3 oyuncuya da resmi imzayı attırdı. Yusuf Yontar, Orhan Kalaycı, Ufuk Şimşek, Şenol Şöför, Mehmet Erol ve Uğur Naci Gök resmen Mağusa Türk Gücü'nün oyuncusu oldu. 

 

 

Bu haber toplam 1939 defa okunmuştur