1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG’de Türkkan ayrılıyor
MTG’de Türkkan ayrılıyor

MTG’de Türkkan ayrılıyor

Mağusa Türk Gücü’nde Türkkan Delideniz ile kulübü arasında yapılan görüşmede anlaşma sağlanamadı

A+A-

Üç sezondur Mağusa Türk Gücü’nün kalesini koruyan ve son 1,5 yıldır takım kaptanlığını yapan Türkkan Delideniz, takımdan ayrılma kararı aldı. Geçtiğimiz hafta Cuma günü Başkan Koral Bozkurt ile masaya oturduğu öğrenilen tecrübeli ismin yeni sezon için maddi konuda anlaşma sağlayamadığı ve bu nedenden dolayı da takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

 

3 sezonda 2 şampiyonluk, 1 final

Mağusa Türk Gücü’nde Başkan Şükrü Şemmedi döneminde 3 sezon önce takıma kazandırdığı Türkkan, sarı yeşillilerde önemli başarılara imza attı. İlk yılı olan 2015-2016 Sezonunda MTG ile lig şampiyonluğu yaşayan tecrübeli file bekçisi, daha sonra ise Süper Kupa finalinde Küçük Kaymaklı karşısında bu kupanın sevincini yaşadı. Türkkan, son olarak ise 2017-2018 sezonunda Kıbrıs Kupası’nda takımı ile final oynadı.

 

Birçok kulüp harekete geçti

Mağusa Türk Gücü, geçtiğimiz hafta Türkkan ile anlaşamamasının ardından Yenicami’den Yusuf Yontar ile 3 yıllık anlaşma sağlarken, bunun üzerine birçok ekip serbest transfer hakkı bulunan Türkkan için harekete geçti. Şu an adada kaleci bazında tek serbest transfer hakkı bulunan Türkkan’ın MTG defterini kapattığı ve gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

 

MTG'den bir hamle daha...

10958.jpg

Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü'nde hareketli günler devam ediyor. Süper Lig'de önümüzdeki sezonda şampiyonluk hedefleyen Mağusa Türk Gücü, kaleci Ufuk Şimşek'i de transfer etti. İlk olarak Orhan Kalaycı, ardından geçtiğimiz gün Yusuf Yontar ile el sıkışan sarı yeşilli yönetim, dün de Ufuk Şimşek'i transfer etti. Geride kalan sezonda ikinci devreyi Türkiye'de Alibeyköyspor'da geçiren Şimşek, böylelikle yeniden adaya dönmüş oldu.

Bu haber toplam 2167 defa okunmuştur