1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG'de negatif görüşme
MTGde negatif görüşme

MTG'de negatif görüşme

Mağusa Türk Gücü'nde yönetim, dün akşam kulüp lokalinde futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi.

A+A-

Kaya EMİROĞLU

Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü'nde yönetim, dün akşam kulüp lokalinde yer alan toplantıda geçmiş sezon sarı-yeşilli formayı terleten futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi. Kadir Hakel dışında tüm oyuncuların katıldığı toplantıda herhangi olumlu bir sonuç alınamadı.
Elde edilen bilgilere göre, toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, yönetim aldığı kararlardan farklı bir görüş ortaya koymadı. Futbolcular ise yönetime daha önceki isteklerini yineledi. Geçmiş sezon alacaklarının yeni sezon öncesi tahsilini isteyen sarı-yeşilli oyuncuların bu isteği yönetim tarafından kabul görmedi.

Transfer için kolaylık
Futbolcuları ile anlaşmaya varamayan MTG yönetiminin, oyuncuların gelecek olan transfer tekliflerini değerlendirmelerini, kendilerinin de bu konuda gereken kolaylığı yapacaklarını futbolculara ilettikleri öğrenildi.

Teknik adam belirsizliği de sürüyor
Bu arada futbolcularla anlaşamayan ve ayrılmak isteyen futbolcuların kendilerine kulüp bulmalarını talep eden yönetim, takımın başına da henüz bir teknik adam da getirmiş değil.

Bu haber toplam 1692 defa okunmuştur