1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. MTG’DE 'HİSAR' SENDROMU
MTG’DE HİSAR SENDROMU

MTG’DE 'HİSAR' SENDROMU

İkinci devrede deplasmanda oynadığı iki maçı da kazanan Mağusa Türk Gücü, aynı başarıyı evsahibi olduğu ve Canbulat Stadı’nda oynadığı maçlarda gösteremiyor

A+A-

 

 

 

 

Kaya Emiroğlu

 

İkinci devrede deplasmanda oynadığı iki maçı da kazanan Mağusa Türk Gücü, aynı başarıyı evsahibi olduğu ve Canbulat Stadı’nda oynadığı maçlarda gösteremiyor. İlk haftada Türk Ocağı’nı Girne deplasmanında iyi bir oyun sonrasında yenen sarı yeşilliler, bir sonraki hafta Bostancı Bağcıl karşısında 3-0’tan 3-2’ye kadar getirdikleri, bir penaltıdan yararlanamadıkları ve ikinci devresinde iyi oynadıkları maçı kaybettiler. Üçüncü haftada ise Cihangir’i deplasmanda 4-3 gibi bol gollü bir maç sonrasında yenmeyi başaran Mağusa Türk Gücü, geçen hafta ise kendi evinde Serdarlı karşısında yine birçok gol pozisyonundan yararlanamadığı maçı son dakikada kalesinde gördüğü golle kaybetti.

 

EVİNDE SADECE İKİ GALİBİYET

Mağusa Türk Gücü sadece ikinci devrede değil, ilk devrede de evsahibi olduğu maçlarda oldukça zorlandı. Altı maçta iki galibiyet alabilen sarı yeşilliler, iki beraberlik, iki de mağlubiyet yaşadılar.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 935 defa okunmuştur