1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG’de 4 oyuncu satılık
MTG’de 4 oyuncu satılık

MTG’de 4 oyuncu satılık

Başkan Şükrü Şemmedi düzenlediği basın toplantısında Mağusa Türk Gücü (MTG) A takım futbolcularından Reşat Özbilgen, Fikri Kahraman, Osman Çobanoğlu ve Zeki Taçsoy’un kulüp ile bağlarının koptuğunu söyledi

A+A-

Süleyman REBGE

Mağusa Türk Gücü Yönetim Kurulu’nun oy birliği ile aldığı karar neticesinde geçtiğimiz hafta performanslarının yeterli görülmemesi nedeni ile kadro dışı bırakılan Reşat Özbilgen, Osman Çobanoğlu ve Zeki Taçsoy’un yanı sıra kaleci Fikri Kahraman’ın da kötü performans ve disiplinsiz davranışlarından dolayı kadro dışı bırakıldığını açıklandı. Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Başkan Şükrü Şemmedi bu dört oyuncu ile bağların koparıldığını ve satış listelerinde olduklarını belirtti. Şemmedi yönetim kurulunun aldığı kararın futbolculara iletildiğini kaydetti.

Şemmedi: “Yeni transferler yolda”
Başkan Şemmedi düzenlediği basın toplantısında bu giden oyuncuların yerlerinin doldurulacağını, üç yerli transferle büyük oranda anlaştıklarını, bunların ilerleyen günlerde netlik kazanınca açıklayacaklarını söyledi. Şemmedi ayrıca Lewis Mike ve şu an denemede olan Adeleke’den ayrı yurt dışından üç oyuncuyu denemek için gelmeleri konusunda anlaştıklarını, bu beş yabancının devre arası kamp sonucunda teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda en iyi ikisinin takımda olacağını söyledi.
Mağusa Türk Gücü’nün yerli transferlerden bir tanesi Gençlik Gücü forması giyen file bekçisi Ali Duvarcı olduğu öğrenildi.

“Genç oyuncularımız da bizimle olacak”
Devre arası yapılması planlanan kampla ile ilgili bilgi veren Başkan Şemmedi, şu anda oynayan ve gelecek olan genç oyuncuların da içerisinde olduğu bir kamp dönemi geçireceklerini, bu gençlerle yola devam edileceğini aktardı. Şemmedi takımda hiçbir maddi sıkıntının olmadığını ve seneye tekrar zirve mücadelesi vermek için arenaya çıkacak bir takım kurmak için çalıştıklarını açıkladı.

Bu haber toplam 1659 defa okunmuştur