1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG’de 3 kadro dışı
MTG’de 3 kadro dışı

MTG’de 3 kadro dışı

Mağusa Türk Gücü’nde üst üste alınan kötü sonuçlar, yönetimi harekete geçirdi. Osman Çobanoğlu, Reşat Özbilgen ve Zeki Taçsoy süresiz kadro dışı bırakıldı. Kulüp başkanı Şükrü Şemmedi bu kararları takım için aldıklarını, para cezalarının da ilerleyen gün

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in doğu ekiplerinden Mağusa Türk Gücü’nde 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı. Yönetim Kurulu geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği toplantı sonrasında A takım formasi giyen Osman Çobanoğlu, Reşat Özbilgen ve Zeki Taçsoy’un kadro dışı bırakılmasını kararlaştırdı. Kadro dışı kaldıkları futbolculara yazılı olarak bildirildi.

Şemmedi: “Süresiz kadro dışı bıraktık”
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Mağusa Türk Gücü Başkanı Şükrü Şemmedi, futbolcuların süresiz kadro dışı kaldıklarını ancak A takım ile çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Şemmedi teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda bu kararı aldıklarını, alınan kötü sonuçlar ve futbolcuların düşük performansının da bu kararda etkili olduğunu belirtti.

“Takım için bu kararları aldık. Para cezası vereceğiz”
Takım içerisinde bazı futbolculara para cezaları da verileceğini belirten Şemmedi, “Bu kararlar bütün takım için alınmış bir karardır. Kötü gidişatı durdurmak, form düşüklüğünü, sahada gerekli mücadelenin gösterilmemesi gerekçesi ile bu kararları aldık. İlerleyen günlerde bu doğrultuda alacağımız kararlar olacak. Çünkü bazı futbolcular aldıkları maaşın hakkını vermiyorlar” dedi.

Bu haber toplam 1402 defa okunmuştur