MTG Topuk Yaylası’nda güçlendi

MTG Topuk Yaylası’nda güçlendi

Yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri’nde bir haftadan beridir sürdüren Mağusa Türk Gücü bugün adaya dönüyor .

A+A-

Hüseyin Kıral

Mağusa Türk Gücü (MTG) geçtiğimiz Cuma günü kamp çalışmalarına başladığı Topuk Yaylası Tesisleri’nden bugün akşam saatlerinde adaya dönüş yapıyor. Türkiye’nin Düzce şehrinde bulunan ve Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ait olan tesislerde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren MTG’de teknik direktörü Fırat Canova, kampın kendileri açısından çok verimli geçtiğini, ancak bu verimin artması için dönüş sonrası da çalışmalara ayni ciddiyetle devam etmeleri gerektiğini söyledi.

 

Canova: “Üçüncü yabancımızı henüz belirlemedik”

MTG Teknik Direktörü Fırat Canova yaptığı açıklamada, Düzce Topuk Yaylası’nda gerçekleşen kamp ortamının mükemmel olduğunu ve bu ortamda iyi çalışarak yeni sezona hazırlanmaya çalıştıklarını belirtti. Her gün çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren MTG’da Canova, Şile Yıldız takımı ile de yaptıkları hazırlık maçından takımının yorgun olmasına rağmen ortaya koyduğu oyundan son derece memnun olduğunu söyledi. Yapılan tüm hazırlıkların yeni sezonda takımın oyun şablonunun yerleştirmek için yapıldığını belirten MTG teknik patronu Canova, henüz  üçüncü yabancı oyuncuyu belirlemediklerini söyledi. Serdarlı ve GAÜ Çetinkaya’dan tanıdığımız İbrahim Faye ile defans bloğunu güçlendirdiklerini, Küçük Kaymaklı’dan transfer edilen Samuel Zokou ile de dikine oynayan iyi bir orta saha oyuncusu aldık açıklaması yapan Canova, “Aradığımız üçüncü yabancı oyuncu ile de forvet hattımıza güç katmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

“İki gün izinden sonra çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz”

Bu akşam saatlerinde Topuk yaylasından yurda gelecek olan MTG’de Canova takıma iki gün hafta sonu izni vereceğini, ancak pazartesinden sonra kaldıkları yerden çalışmalara aynı ciddiyetle devam edeceklerini vurguladı. Canova, hazırlıklar çerçevesinde ilk olarak 30 Ağustos, Çarşamba günü Birinci Lig’in yeni takımı Görneç ile Görneç Üç Şehitler Stadı’nda, 3 Eylül Pazar günü de Girne’de Doğan Türk Birliği ile hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. Canova yapacakları bu hazırlık maçları sonunda da üçüncü yabancı oyuncularını belirleyebileceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1880 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.