1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG şampiyonluk parolası ile sahada
MTG şampiyonluk parolası ile sahada

MTG şampiyonluk parolası ile sahada

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü yeni sezonun ilk çalışmasını Canbulat Stadı’nda gerçekleştirdi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü, yeni sezonun ilk çalışmasını dün Canbulat Stadı’nda gerçekleştirdi. Önceki sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen, geçtiğimiz sezonu sıkıntılı bir şekilde geçiren MTG’de yeni sezonda ilk hedef şampiyonluk yarışı içerisinde yer almak ve sezon sonunda mutlu sona ulaşmak.

 

Kamp Topuk Yaylası’nda

Canbulat Stadı’nda gerçekleştirilen ilk çalışmayı MTG yönetim kurulu da yakından takip etti. Denenmeye alınan yabancı oyuncular da çalışmada yer aldı. Teknik direktör Fırat Canova nezaretinde başlayan saha çalışmaları çerçevesinde yeşil sarılı ekip bu hafta 5 antrenman gerçekleştirecek. Önümüzdeki hafta bu çalışma sayısı 6’ya yükselecek. MTG, 18-25 Ağustos tarihlerinde sezon öncesi hazırlık kampını Fenerbahçe’nin Düzce’de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri’nde yapacak.

 

Canova: “MTG için her yönüyle önemli bir sezon”

Sezon açılışında YENİDÜZEN’e konuşan Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Fırat Canova, önemli bir sezon yaşayacaklarına vurgu yaptı. “MTG için her yönüyle önemli bir sezon. Takıma birçok takviye yapıldı. Tesis anlamında da yeniden başlangıç sezonu olacak” diyen Canova, “Çalışmalarımıza başladık. Bir aydan daha uzun süre bazı oyuncularımız da salon çalışmaları yaptı. Bu hafta 5 çalışma yapacağız. Çalışmalar önümüzdeki haftadan itibaren 6 olacak. Hazırlık kampımızı 18-25 Ağustos’ta Topuk Yaylası Tesisleri’nde gerçekleştireceğiz” dedi.

 

“Önce yarışta yer almak, sonra ipi göğüslemek istiyoruz”

Yabancı arayışlarının sürdüğünü, bu bağlamda 2 oyuncunun denenmeye alınacağını belirten MTG Teknik Direktörü Fırat Canova, yerli transferin kendileri için kapanmadığını söyledi. “Çok ciddi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Canova, “Geçtiğimiz yıla göre zor bir lig olacak. Birçok iddialı takım var. Biz önce şampiyonluk yarışı içinde yer almak, sonra da bu ipi göğüslemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Takım olma vurgusu

Yoğun bir döneme gireceklerini belirten Canova, takım olmanın önemine vurgu yaptı. “İlk olarak takım olmalıyız” diyen Canova, “Yeni kurulmuş bir takımız. Takım olmak, birbirimizle iyi bir uyum sağlamalıyız. Bunu başarırsak başarılı neticeler kendiliğinden gelecektir” dedi. Canova sözlerinin sonunda futbolcularına başarılar diledi.

 

Fotoğraflar: Kanı Aldağ

Bu haber toplam 1773 defa okunmuştur