1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “MTG maçı Cihangir ile aynı”
“MTG maçı Cihangir ile aynı”

“MTG maçı Cihangir ile aynı”

Yeniboğaziçi’nde gözler Mağusa Türk Gücü maçına çevrildi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in ilk 10 haftasında aldığı sonuçlarla ilk üç içerisine kadar namağlup bir şekilde yükselen, son olarak geçtiğimiz haftasonu Cihangir karşısında ilk kez mağlup olan Yeniboğaziçi’nde gözler Mağusa Türk Gücü maçına çevrildi. Cihangir maçında belinden sakatlanarak oyunu erken terk eden Ndoye takımla çalışmalara başlarken, doğu bölgesi ekibinde hedef kalan 2 maçta mağlup olmadan alınabilecek maksimum puanları almak.
Yeniboğaziçi Teknik Direktörü Bülent Aytaç, mağlup oldukları Cihangir karşılaşmasını ve haftasonu karşılaşacakları Mağusa Türk Gücü maçını Yenidüzen Spor Servisi’ne değerlendirdi. Aytaç, Mağusa Türk Gücü maçının Cihangir maçı ile aynı modelde bir karşılaşma olacağını kaydetti.

Aytaç “Hala hedefin çok üstündeyiz”
Sezon başında ilk 8 içerisinde yer alma hedefi ile lige başladıklarını ve ilk 10 haftada alınan sonuçlar sonrasında hedeflerinin çok üzerinde olduklarını kaydeden Aytaç, alınan mağlubiyete rağmen hedef doğrultusunda yine iyi bir yerde olduklarını belirtti.
Ligde bir gün mağlup olacaklarını, bunun da Cihangir maçına denk geldiğini söyleyen Aytaç, bu maçta 1-0’lık skor ile 4-0 arasında kendisine göre bir fark olmadını dile getirdi. Ndoye’nin sakatlanarak erken çıkmasının oyun sistemini bozduğunu, ofans güçlerini yitirdiklerini söyleyen Aytaç, 2-0 olduğunda risk aldıklarını ancak şanssızlıklarının üzerlerinde olduğunu, bu neticede Cihangir’in arzuladığı 3 puanı aldığını kaydetti.

“MTG maçı Cihangir maçı ile aynı modelde”
Cihangir maçının farklılığı rakiplerinin içinde olduğu durum olarak belirten Aytaç, bu maçta olumsuz bir sonucun onları daha da etkileyeceğini söyledi. Bu bağlamda haftasonu oynayacakları Mağusa Türk Gücü maçının da Cihangir maçı ile aynı model bir maç olduğunu çünkü haftalardır kazanamayan bir rakibe karşı mücadele edeceklerini belirtti.

“Aynı kazayı yapmamalıyız”
Cihangir maçını sonucuna üzüldüklerini ve MTG maçında aynı kazayı yapmamaları gerektiğini futbolcularına aktardığını dile getiren Aytaç, ligde kalan 2 maçta en kötü ihtimalle 2, maksimum 4 veya 6 puan çıkarmalarının ikinci devre adına kendileri için önemli bir avantaj olduğunu vurguladı. Bu hedefi gerçekleştirecek potansiyelde olduklarını ve ilk 10 haftada bunu ispatladıklarını söyleyen Bülent Aytaç “özgüvenimiz yerinde. Devre sonunda 20-21 puan topladığımız takdirde ikinci devre adına daha moralli bir Yeniboğaziçi olacak” dedi.

Bu haber toplam 1278 defa okunmuştur