1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG korkulu rüya görmek istemiyor
MTG korkulu rüya görmek istemiyor

MTG korkulu rüya görmek istemiyor

İkinci devrede büyük olasılıkla mevcut kadroyu koruyacak olan Mağusa Türk Gücü’nde hedef play-out oynamamak.

A+A-

Kaya Emiroğlu
Lige puan kayıplarıyla başlayan ancak son haftalarda kazandığı üst üste galibiyetler ve puanlarla beşinci sıraya yerleşmeyi başaran Mağusa Türk Gücü, ikinci devre hazırlıklarını sürdürüyor. 13 maçta altı galibiyet, beş mağlubiyet ve iki beraberlik alan, 17 gole karşılık kalesinde 15 gol gören sarı yeşilli takımda transfer yapılmazken, büyük olasılıkla mevcut kadroyla ikinci devrede de devam edileceği öğrenildi.

Oraloğlu: “Hedefimiz play-out oynamamak”
Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, devrearası çalışmaların iyi gittiğini, katılımın yeterli olduğunu, ilk devrenin sonunda yakaladıkları çıkışı ikinci devrede de devam ettirmek istediklerini vurguladı. Motivasyonlarının iyi olduğuna ve bunun gerek antrenmanlara, gerekse maçlara olumlu yansıdığına işaret eden Oraloğlu, şunları söyledi:
“İlk devrede hedeflediğimiz yerdeyiz. Ancak önemli olan ligin sonunda da bu yerde kalabilmek. Korkulu rüya görmek istemiyor. Geçen sezon bu yaşandı. Hedefimiz play-out oynamamak. İlk devrede daha fazla puan toplayabilirdik. Yaşadığımız puan kayıplarından ders çıkarmaya çalışıyoruz. Bunları telafi edip daha fazla puanlar toplamak istiyoruz.”

Transfer henüz olmadı
Özellikle altyapısından yetişen birçok oyuncunun da forma giydiği takımda devrearasında bugüne kadar transfer yapılmadı. Oraloğlu, kulübün çıkarları doğrultusunda takımın dengesini bozmayacak ve yönetim kurulunun onay vereceği oyuncu olursa transfer etmek istediklerini, ancak şu ana kadar herhangi bir transfer yapmadıklarını ifade etti.

Üç hazırlık maçı
Sarı yeşilliler, devrearasında ikisi turnuva olmak üzere üç hazırlık maçı yaptılar. Bu arada Kadir ve Ayer’in hafif sakatlıklarının devam ettiği, ancak ikinci devrede oynama ihitmallerinin yüksek olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 1464 defa okunmuştur
Etiketler :