1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “MTG hak ettiği değeri görsün”
“MTG hak ettiği değeri görsün”

“MTG hak ettiği değeri görsün”

Mağusa Türk Gücü’nün yıldızı Uğur Gök Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu

A+A-


 

Mağusa Türk Gücü’nün başarılı futbolcularından Uğur Gök geçmiş sezonu değerlendirirken gelecek sezon hakkında düşüncelerini ve gündeme dair konuları Yenidüzen’e anlattı. MTG’li oyuncu lige iyi başladıklarını ve ilk yarıyı iyi bitirdiklerini söyleyen Uğur,fakat ligin ikinci yarısında yaşanan ilgisizlik maddi ve manevi sıkıntılar kendilerini düşme potasına soktuğunu daha sonra takım içindeki birliktelik sayesinde playout bile oynamadan lig’de kaldıklarını bunun büyük bir başarı olduğunu söyledi.

Süleyman Rebge

Mağusa Türk Gücü takımının karakterli oyunculardan kurulu olduğunu aktaran Gök, bunun başarılarında çok önemli olduğunu söyledi. Kişisel olarak kendisini değerlendiren başarılı futbolcu, ”Geçen sezon yaşadığım sakatlık sorunu yüzünden istediğim performansı sergileyemedim,fakat yeni sezon hazırlıklarına bireysel olarak yaptığım çalışmalarla başladım ve amacım yeni sezona iyi girmek”diye konuştu.

“Takımda ciddi bir belirsizlik var”
Yetenekli futbolcu takım içindeki mevcut durumu değerlendirirken sözlerine söyle devam etti. “Takımda ciddi bir belirsizlik var. Yönetim, kalıp kalmayacağı belli değil. Takımda antrenörün kim olacağı da bilinmiyor, Kadir Hakel takımdan ayrıldı. Bu durumun bir an önce düzelmesini istiyorum”

“Bana verilen vaatler yerine getirilmedi”
Başarılı oyuncu gerek şu anki yönetim gerek ise geçmişteki yönetimler sezon başı kendisine takımda kalması için gerek iş sözü gerek ise maddi konularda söz verildiğini fakat bunun sezon başladıktan sonra unutulduğunu söyledi. Yönetimsel sorunların sezon içinde büyük problemlere yol açtığını aktaran Gök sözlerine şöyle devam etti. ”Sezon başında gösterilen ilgi ve değer sezon ortasında kayboldu maddi ve manevi sözler unutuldu.Mağusa halkınında elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum”

“MTG tarihine yakışır şekilde değer görsün”
Mağusa Türk Gücü’nün Mağusa’nın tek Süper Lig takımı olduğunu,tarihinde başarıları olan köklü bir camia olduklarını ve kendisinin takımda olsun veya olmasın MTG gibi büyük bir kulubün bu durumları düzeltip tarihine yakışır yerlerde olması gerektiğini düşündüğünü söyledi. Alt yapıya da değinen Gök şunları söyledi: “Bizim altyapıda olduğumuz zamanlarda alt yapıdan bir sürü oyuncu A takım yükselebiliyordu. Fakat şu anda mevcut durumda altyapıdan A takıma oyuncu çıkmıyor.Ben altyapıdan yetişmiş biri olarak bu durumun değişmesi gerektiği görüşündeyim”

Bu haber toplam 1670 defa okunmuştur