1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG A2 hazırlıklarını sürdürüyor
MTG A2 hazırlıklarını sürdürüyor

MTG A2 hazırlıklarını sürdürüyor

Bu haftasonu ikinci sıradaki Yenicami’yle ligin en önemli maçına çıkacak olan Mağusa Türk Gücü A2 takımı hazırlıklarını sürdürüyo

A+A-

Kaya Emiroğlu

Süper A2 Ligi’nde maç fazlasıyla lider durumda bulunan ve bu haftasonu ikinci sıradaki Yenicami’yle ligin en önemli maçına çıkacak olan Mağusa Türk Gücü A2 takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Takım Antrenörü Talat Şentürk böyle önemli bir maçın tribünlü ve soyunma odası olan bir sahada oynanması gerektiğini, futbolun seyirciye oynanan bir spor dalı olduğunu vurgulayarak, “Federasyonumuz geçen sene sezonun yedinci haftasında özen göstererek maçı Atatürk Stadı’na alması bizi çok mutlu etmiştir. Böylesine final nitelikli maçların Atatürk Stadı’nda oynanması, hem gençlerin motivasyonunu artırır, hem de değer gördüklerini hissederler” dedi.

Şentürk “Kazanmak istiyoruz”
Mağusa Türk Gücü A2 Antrenörü Talat Şentürk maçla ilgili şunları söyledi: “Yenicami Spor Kulübü, altyapısına çok önem veren ve yıllardır başa oynayan takdir edilmesi gereken kulüplerin başında gelir. Üç neticeli bir maç olacaktır. Önceden kimin galip geleceği belli olmayan, ligin belki de şampiyonunu belirleyecek olan bu maçın öncelikle MTG olarak dostça ve diğer tüm genç takımlara örnek olabilecek seviyede olmasını temenni ederiz. Kazanan ya da kaybeden kim olursa olsun, iki takımın da başarıları ortadadır. Biri geçen sezonun şampiyonu, diğeri ise geçen sezonun ikincisi ve bu başarıların tesadüf olmadığını kanıtlayan iki takım karşılaşacak. Mağusa Türk Gücü olarak böyle bir maçı kazanmak isteriz. Takım olarak bugün de son antrenmanımızı yapacağız. Her maça hazırlandığımız gibi bu maça da ekstra bir motivasyon yapmadan hazırlanacağız. Takım olarak sakat oyuncumuz yoktur. Ancak takımın belkemiği olan Lawrence Ogbe’nin dört sarı kartlı olması takım olarak önemli bir eksiğimiz olacaktır. Sonuçta tüm oyuncularıma güveniyorum. Hak eden kazansın. Yenicami teknik heyet ve tüm camiaya başarılar dilerim.”

Sertoğlu ve KTFF’ye destek
Bu arada son günlerdeki gelişmelere de değinen Şentürk, KTFF’nin KOP’a üyelik ve FIFA süreci ile ilgili olarak ta KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve ekibine destek belirtti.

Bu haber toplam 1250 defa okunmuştur