1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MSA Osam’ı ziyaret etti
MSA Osam’ı ziyaret etti

MSA Osam’ı ziyaret etti

Mağusa Spor Akademisi Derneği (MSA) başkanı Ahmet Ogan ve yeni yönetim kurulu Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

A+A-

Mağusa Spor Akademi Derneği’nin önü açık olduğunu kaydeden Prof. Dr. Necdet Osam, DAÜ’nün farklı farklı sportif faaliyetlere sahip olduğunu kaydetti. DAÜ olarak her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Osam, “Ülkemiz adına yapılmış güzel bir yatırım ve elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mağusa Spor Akademisi Derneği Başkanı Ahmet Ogan, Gazimağusa’da farklı bir dernek kurmak istediklerini belirterek, ailelerin de desteğini alarak bu derneği kurduklarını dile getirdi. Öncelikle altyapıyı kurduklarını kaydeden Ogan, organizasyonlara katıldıklarını ve derneği sosyal bir dernek haline getirmek istediklerini ifade etti. Ogan, disiplinli ve karakterli sporcular yetiştirmek istediklerini, DAÜ’nün Gazimağusa’nın güzide bir kurumu olduğunu kaydeden Ogan, DAÜ Spor İşleri Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde olduklarını ve verilen destekten ötürü Osam’a teşekkür ettiğini söyledi.
Konuşmaların ardından Ahmet Ogan, akamediye katkılarından ötürü Osam’a teşekkür plaketi takdim etti.

Bu haber toplam 2407 defa okunmuştur