1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Motorlu gezilere yeniden merhaba…
Motorlu gezilere yeniden merhaba…

Motorlu gezilere yeniden merhaba…

Motorlu gezilere yeniden merhaba…

A+A-


BÜYÜKKONUK EKO-GÜN

Ali Yüksek

   Bir süredir ara verdiğimiz motorlu grup gezilerine nihayet kaldığımız yerden devam etmeye başladık. 12 Ekim 2014 Pazar günü, ilk olarak Zet Karting tesislerineki adrenalin yüklü Super-Moto, Scooter ve ATV kategorilerindeki yarışları izleyip Lefkoşa’nın Arasta çarşısında kahve ve kahvaltı sohbeti ile bir araya gelerek hasret gidermeye çalıştık.
   Yaz sıcakları, deniz ve yurt dışı gibi çeşitli faktörlerden dolayı Pazar gezilerimize bir kaç ay zorunlu olarak ara vermiş olsak da sonunda özlemini çektiğimiz grup gezi ve sohbetlerinden birini daha Arasta çarşısında gerçekleştirmenin heyecanını yaşadık.

  İSTİKAMET BÜYÜKKONUK

 İstikamet Büyükkonuk Eko-Gün Festivali olsa da ilk olarak öğlen yemeği için Kilitkaya köyündeki Garavolli Cafe’de bulduk kendimizi... Tamamen doğal ortamda yenilen nefis fırın kebabının ardından akşam üstü Büyükkonuk’a doğru yönelip uygun bir yerde Demiratlarımızı park ederek köyü gezmeye koyulduk.

   Köy meydanında kurulu sahneden yayınlanan canlı müziği dinlemek  üzere toplanmış, adeta izdiham oluşturmuş kalabalığın arasında bir süre durup müzik ve eğlenceyi dinleme olanağı bulduk.

DÖNÜŞ

Festivalde, bir motosiklet kazasında oğullarını kaybetmiş ve motosiklet kazalarına dikkat çekmek amacıyla Karpaz’dan, Lefkoşa’ya kadar bir haftalık yürüyüşe çıkmış bir aileye kısa da olsa (manevi anlamda) moral verip, destek olmaya çalıştık.
   Akşama doğru, Alagadi bölgesinde restaurant işleten motorcu bir arkadaşımızı ziyaret edip günü kahve sohbetiyle noktalamaya çalışırken, bol sohbetli bir geziyi, neşeli bir biçimde bitirmenin verdiği haz ile evlerimizin yolunu tuttuk.
Sizinle bu sayfalarda tekrar buluşmanın keyfini yaşıyoruz. Bundan önce olduğu gibi yine motosiklet gezilerimiz adres kıbrıs’ın sayfalarına konuk olmaya devam edecek.
Farklı gezi ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle…
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1186 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 181. Sayısı

Adres Kıbrıs 181. Sayısı