1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mormenekşe’ye Salamis morali
Mormenekşe’ye  Salamis morali

Mormenekşe’ye Salamis morali

Mormenekşe Spor Kulübü balosu önceki gece Salamis Conti Resort Otel’de gerçekleştirildi. Baloda Kulüp yetkilileri futbolculara, futbolcularda başkan ve teknik heyete plaket verdi.

A+A-

Süper ligi üçüncü olarak tamamlayan, kupada da final oynayan Mormenekşe taraftarları ile bir araya geldi.

Kaya Emiroğlu

Geçtiğimiz sezonu süper ligi üçüncü, Kıbrıs kupasını da final oynayarak tamamlayan kırmızı yeşilli takım Mormenekşe, taraftarları ile Salamis Conti Resort Otel’de düzenlenen baloda bir araya geldi.
Oldukça görkemli ve neşeli geçen baloda, Kulüp Basın Sözcüsü Hilmi Öztemiz bir konuşma yaptı. Hilmi Öztemiz yaptığı konuşmada çok iyi bir sezon geçirdiklerini, başta futbolcular olmak üzere, teknik heyet ve kulüp başkanı Metin Menekşeli’ye teşekkür etti. 

Konuşmanın ardından kulübe ve takıma katkı koyan şirket ve işadamlarına teşekkür plaketleri sunuldu.
Baloya katılan futbolculara da teşekkür plaketleri kulüp yöneticileri tarafından sunulurken, futbolcular da takım kaptanı Cemil Awwad aracılığıyla takıma katkı koyan teknik heyet ve Başkan Metin Menekşeli’ye birer plaket verdi. Gecede ayrıca takımın bu sezonki başarılarını içeren bir sine vizyon gösterisi yapıldı. Balo, “İmparator” lakaplı Doğan Akın un güzel şarkılarıyla tamamlandı.

Bu haber toplam 1473 defa okunmuştur