Mormenekşe’den devam kararı

Mormenekşe’den devam kararı

Mormenekşe Hüseyin Cantürk ile yeni sezon için el sıkıştı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in son sırasında bulunan ve küme düşmemek için son çırpınışlarını yapan Mormenekşe’de beklenen toplantı geçtiğimiz akşam yapıldı. Gelecek sezonun planlamasının yapıldığı toplantıda, teknik direktör Hüseyin Cantürk ile yeni sezonda da yola devam kararı alındı.

 

Devam kararı çıktı

Mormenekşe’de devre arasında teknik direktörlük görevine getirilen Hüseyin Cantürk, Mormenekşe’nin başında zaman zaman galibiyetler almaya başlasa da, takımı bir türlü istediği seviyeye getiremedi. Matematiksel olarak henüz küme düşmesi kesinleşmeyen Mormenekşe’de Süper Lig’in 24’üncü haftasında Yalova karşısında alınan 6-0’lık farklı mağlubiyet sonrasında teknik direktör Hüseyin Cantürk, gelecek sezon kendisiyle devam etme veya etmeme kararını netleştirmek için yönetimle görüşme talep etmişti. Gerçekleşen toplantı sonrasında Mormenekşe yönetimi ile Hüseyin Cantürk el sıkışarak gelecek sezon için anlaşmaya vardı. Mormenekşe’nin başında gelecek sezon da Hüseyin Cantürk olacak.

 

Cantürk: “Bırakıp gitmek doğru olmazdı”

Deneyimli teknik adam, YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada, takımın zor günler geçirdiğini ve bırakıp gitmenin doğru olmadığını söyledi. Cantürk, yönetimle masaya oturduklarını ve şimdiden gelecek sezonun planlamasını yaptıklarını belirtti. Gelecek sezon Mormenekşe’yi çalıştırmaya devam edeceğini aktaran Cantürk, kötü günleri geride bırakmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğinin altını çizdi.

 

Zeden: “Mormenekşe’yi yeniden eski günlerine taşıyacağız”

Mormenekşe’nin Asbaşkanı ve Sporcu Sorumlusu Tamer Zeden YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada, artık küme düşme gerçeğinin önlerinde durduğunu aktararak, gelecek sezon Birinci Lig’de mücadele edeceklerini söyledi. Kadroyu koruyacaklarının belirten Tamer Zeden, yapılacak olan transferlerle Mormenekşe’yi yeniden eski günlere taşıyacaklarını ifade etti. Futbolda başarılı olmanın yanında, başarısızlığın da yaşanabileceğini kaydeden Mormenekşe Asbaşkanı ve Sporcu Sorumlusu Zeden, el ele vererek takımı yeniden yukarılara çıkacaklarını sözlerine ekledi. 

Bu haber toplam 1898 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.