1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mormenekşe sıkı hazırlanıyor
Mormenekşe sıkı hazırlanıyor

Mormenekşe sıkı hazırlanıyor

Süper Lig ekiplerinden Mormenekşe haftasonu oynayacağı bölge derbisi niteliğindeki Yeni Boğaziçi maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Kaya Emiroğlu

Süper Lig ekiplerinden Mormenekşe haftasonu oynayacağı bölge derbisi niteliğindeki Yeni Boğaziçi maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Devre arasında Salamis Otel’de dört günlük bir kamp yapan ve hazırlık maçlarıyla çalışmalarını sürdüren kırmızı yeşilliler, ikinci devreye ilk devreye olduğu gibi iyi bir giriş yapmak istiyorlar.

Şerifoğlu: “İlkleri başarmak istiyoruz”
Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, ligin ilk devresine iyi bir giriş yaptıklarını hatırlatarak hedeflediklerinin üstünde peformans gösterdiklerine ve puan kazandıklarına işaret etti. Şerifoğlu şöyle devam etti:
“DTB ve Çetinkaya maçlarında kötü olmamamıza karşın kaybettik. Ancak diğer maçlarımızda çok iyi performans gösterdik. İki mağlubiyet durumumuzu negatif etkilese de ilk devreyi önemli bir galibiyetle kapatmış olmamız bizim için pozitif bir durum oldu. Bulduğumuz moral ve ardından çok iyi bir ortamda geçen kampımızla ikinci devreye de iyi bir giriş yapmak istiyoruz. İlkleri başarmak istiyoruz. Rakibimiz, kendi sahasındaki maçlarda kalesinde henüz gol görmedi ve mağlubiyeti yok. Bunun bilincinde rakibimize ilk kez gol  kaydetmek ve kazanmak istiyoruz.”
Bazı futbolcularının antrenman eksikleri olduğunu belirten Şerifoğlu, “Ancak katılım genelde iyiydi. Transfer yapmadık. Ancak Sami Yahat’ın yeniden kadroya katılması biizim için sevindirici ve olumlu bir gelişme oldu.” dedi.

Bu haber toplam 1260 defa okunmuştur