1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mormenekşe Şerifoğlu’yla prensipte anlaştı
Mormenekşe Şerifoğlu’yla prensipte anlaştı

Mormenekşe Şerifoğlu’yla prensipte anlaştı

Metin Menekşeli’nin başkanlığa yeniden getirilidiği Mormenekşe’de A Takım Teknik Direktörlüğü konusunda Eralp Şerifoğlu’yla prensipte anlaşıldığı öğrenildi.

A+A-

Kaya Emiroğlu

Olağan genel kurulunu önceki akşam gerçekleştiren ve futbol A takımının tarihi başarılarını elde ettiği yakın dönemde uzun zamandır bu görevi üstlenmiş olan Metin Menekşeli’nin başkanlığa yeniden getirilidiği Mormenekşe’de A Takım Teknik Direktörlüğü konusunda Eralp Şerifoğlu’yla prensipte anlaşıldığı öğrenildi. Başkan Metin Menekşeli’nin Eralp Şerifoğlu’yla genel kuruldan bir gün önce görüştüğü ve hemen hemen tüm konularda anlaşma sağladığı Eralp Şerifoğlu, yeni sezonda da takımın başında olacak.

Kulübün en başarılı teknik adamı
Beş sezondur takımın başında bulunan ve ilk olarak İkinci lig şampiyonluğu, sonrasında ise Süper Lig’e terfi başarısı yaşayan kırmızı yeşillilerin teknik adamı Eralp Şerifoğlu, kulüp tarihinde takımın en başarılı teknik direktörü de oldu. Geçen sezon çok başarılı bir performansla lig üçüncülüğüne ulaşan Mormenekşe Futbol Takımı, Federasyon Kupası’na da ilk kez final oynarken, şampiyonluğu kılpayı kaçırdı.

Bu haber toplam 1439 defa okunmuştur