1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mormenekşe Futbol Akademisi yemekte buluştu
Mormenekşe Futbol Akademisi yemekte buluştu

Mormenekşe Futbol Akademisi yemekte buluştu

Mormenekşe Futbol Altyapı Akademisi, Mormenekşe’de yemekte buluştu.

A+A-

Süleyman REBGE

Mormenekşe Futbol Altyapı Akademisi, Mormenekşe’de bulunan Mangal Restaurant’ta gerçekleşen yemekte buluştu.
Yemeğe, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, Mormenekşe Kulübü Başkanı Metin Menekşeli, altyapı sorumlusu ve asbaşkan Hilmi Öztemiz, altyapı antrenörü Halil Erdoğdu, sporcular ve aileleri katıldı.
Yemekte konuşma yapan başkan Metin Menekşeli, bu yemeğin güzel bir kaynaşma örneği olduğunu alt yapıya değer verip bu altyapıyı büyütüp güzel yerlere getirmek istediklerini söyledi.

Hilmi Öztemiz:”Yaptığımız hiçbir şey göze girmez”
Mormenekşe Altyapı Sorumlusu ve Asbaşkanı Hilmi Öztemiz, gazetemize yaptığı açıklamada büyük zorluklar içersinde bu işleri yürüttüklerini küçücük bir köy olan Mormenekşenin kendi yağında kavrulmaya çalıştığını ve devletten hiç bir destek görmediklerini söyledi.
Öztemiz, küçük kırsal bir yer oldukları için kimsenin yaptıkları hiçbir şey göze girmediğini ve aynı zamanda yapamadığımız bir sürü şeylerinde kimsenin farkında olmadığını aktardı. Bir sahanın içersinde hem altyapı, hem U15, hem A2, hem de A takımın antrenman yaptığını, aynı zamanda maçların da ayni sahada oynandığını, antrenman sahalarının olmamasının büyük sıkıntılarını çektiklerini belirten Hilmi Öztemiz, belli tesis projeleri ile devlete gittiklerini, fakat olumlu cevap alamadıklarını da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur