1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mormenekşe Bayram’dan sonra
Mormenekşe Bayram’dan sonra

Mormenekşe Bayram’dan sonra

DAVID VE RICHARD İLE DEVAM... Süper Lig ekiplerinden Mormenekşe Pazartesi sporcu toplantısı ile yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Kırmızı yeşilli ekip geçtiğimiz yıl kadrolarında bulunan David ve Richard ile de anlaşma sağladı

A+A-

Kaya Emiroğlu

Geçen sezonun Süper Lig üçüncüsü Mormenekşe, yeni sezon hazırlıklarına bayram sonrası başlayacak. 20 Temmuz’da bir sporcu toplantısı gerçekleştirecek olan kırmızı yeşilliler, Salı ya da Çarşamba günü ilk çalışmayı yapacak.

Saha sorunu
Geçen sezon oldukça yıpranan ve yaklaşan sezon öncesi bakıma alınan Cemal Balses Stadı’nın, sezondaki ilk devre maçlarına yetişmesinin zor olmasından dolayı, yönetim antrenmanlar için saha arayışına çıktı. Mağusa’daki sahalar öncelikli olmasına karşın, takımın çalışmalarını nerede yapacağı henüz netlik kazanmadı.

Sakatlıklar ve ameliyatlar
Takımda sakatlıkları ciddi olan ve ameliyat geçirmek durumunda kalan oyuncuların fazlalığı şimdiden sıkıntı oluşturdu. Ameliyat olan takımın etkili isimlerinden Ahmet Arıtaş ve Burak Tünsay’ın çalışmalara ne zaman katılacağı belli değil. Takım kaptanı ve golcüsü Cemil Awwad’ın da yakın zamanda ameliyat olacağından dolayı bu oyuncunun da antrenmanlara sezon başına kadar katılması zor görünüyor. Fevzi kamuz’un askerliğinin devam etmesi ve diğer eksiklikler can sıksa da, kaleci Devrim’in devam etme kararı alması camiada memnunlukla karşılandı.

David ve Richard’la devam
Öte yandan takımın geçen sezon forma giyen yabancı oyuncuları Richard ve David’le yeniden anlaşma sağlandığı ve bu oyuncuların önümüzdeki sezon da Mormenekşe forması giyeceği öğrenildi. İki futbolcu da gösterdikleri performansla geçtiğimiz sezon, ligin en iyi yabancı oyuncuları arasında yer almışlardı.

Bu haber toplam 2468 defa okunmuştur