1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Montessori’de coşku heyecan doruğa ulaştı
Montessori’de coşku heyecan doruğa ulaştı

Montessori’de coşku heyecan doruğa ulaştı

Kıbrıs Montessori Okulları’nda yeni akademik yıl heyecanı başladı

A+A-

ODTÜ Montessori Okulu’nda çocuklar, dün güne öğretmenlerinin kendileri için özenle hazırladıkları sürpriz hediyelerle başladı.

2018-2019 Akademik Yılı açılışında velilerle de bir araya gelen Okul Müdürü Bilgün Aligüllü Avcı, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı, verimli ve sağlıklı bir yıl geçirilmesini temenni etti.

Bilgün Aligüllü Avcı’nın konuşmasının ardından çocuklara ve velilere, yıldız kurabiyelerden oluşan ikramlıklar sunuldu. Yeni akademik yıl pastası kesildi.

Okul öğretmenleri, çocuklar ve veliler, hatıra fotoğrafı ile bu muhteşem günü ölümsüzleştirdi.

Girne Montessori Okulu’nda yeni akademik yıl, okul bünyesinde düzenlenen parti ile başladı. Çocuklar, birbirinden güzel müzikler eşliğinde dans etti, gönüllerince eğlendi.

Girne Montessori Okulu’nda yeni akademik yıl partisi, çocuklar için hazırlanan ikramlıkların sunulmasının ardından hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Lefkoşa Montessori Okulu’nda da yeni akademik yıl büyük bir heyecanla karşılandı. Öğretmenlerinin kendileri için hazırladıkları sürpriz hediyelerle yeni akademik yıla başlayan Montessori çocukları, oldukça keyifli bir gün yaşadı.

Kıbrıs Montessori Okulları’nda dün büyük heyecan ve coşku yaşandı. Birlikte yeni bir akademik yıla daha başlamaktan duydukları mutluluk, çocukların ve öğretmenlerin yüzüne yansıdı.

 

 

Bu haber toplam 1388 defa okunmuştur
Etiketler :