1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. MOBESE çalışmaları bitti, sıra montajda
MOBESE çalışmaları bitti, sıra montajda

MOBESE çalışmaları bitti, sıra montajda

Polis Genel Müdürlüğü (PGM), MOBESE ile ilgili çalışmaların tamamlandığını bildirdi.

A+A-

Polis Genel Müdürlüğü (PGM), MOBESE ile ilgili çalışmaların tamamlandığını bildirdi. Salı günü Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi karşısında bulunan (point to point) radar aparatı  üzerine montaj işlemlerine başlanacağını duyuran PGM, Hamitköy Çemberi ile Haspolat Çemberi arasındaki yolda trafiğin tek şeritten verileceğini bu yolu kullanan sürücülerin ise dikkatli olmaları istendi.

Açıklama şu şekilde:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içerisinde, güvenlik hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için uzun zamandır üzerinde çalışılan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) ile ilgili çalışmalar tamamlanmış olup, sistem montaj çalışmalarına 21 Kasım 2017 tarihinde Lefkoşa’da başlanacaktır.

Bu maksatla 21 Kasım 2017 tarihinde, Lefkoşa - Gazimağusa Anayolu üzerinde, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi karşısında bulunan (point to point) radar  aparatı  üzerine sistemle ilgili montaj çalışmaları yapılacağından, çalışmalar süresince Hamitköy Çemberi ile Haspolat Çemberi arasındaki yolda trafik kontrollü ve tek şeritten verilecektir. Bu güzergâhı kullanacak sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca trafik levha, işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.

 

 

Bu haber toplam 3176 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler