1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Miniklere atık yönetimi eğitimi verilecek
Miniklere atık yönetimi eğitimi verilecek

Miniklere atık yönetimi eğitimi verilecek

Mesarya bölgesindeki 20 anaokul ve ilkokulda “Enerji ve Çevre Bilinçli Çocuklar” projesi çerçevesinde atık yönetimi konusunda eğitimler verilecek

A+A-

Mesarya bölgesindeki 20 anaokul ve ilkokulda “Enerji ve Çevre Bilinçli Çocuklar” projesi çerçevesinde atık yönetimi konusunda eğitimler verilecek.

Bu konudaki protokol Mustafa Güvenir- Arın Güvenir Eğitim Vakfı, Elektrik Mühendisleri Odası ve Çevre Mühendisleri Odası’nın ortaklaşa yürüttüğü AB destekli “Enerji ve Çevre Bilinçli Çocuklar” Projesi ile Gürso Mobilya Kilim ve Rapsodi Mağazaları arasında imzalandı.

“Enerji ve Çevre Bilinçli Çocuklar” Projesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre protokol çerçevesinde gerçekleşecek eğitimler Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayıyla Şubat tatilinden hemen sonra başlayacak.

Protokol, Mesarya bölgesindeki organik atıkların doğaya geri kazandırılması için yapılacak eğitimleri, Demirhan köyündeki çocuk parkına kurulacak organik atık geri dönüşüm kutularını ve bilgilendirici tabelalar ile basılı malzemeleri içeriyor.

Açıklamaya göre dün imzalanan protokole, Enerji ve Çevre Bilinçli Çocuklar Projesi’ni uygulayan Mustafa Güvenir, Arın Güvenir Eğitim Vakfı yöneticisi Birgül Beyatlı ve Proje Koordinatörü Derya Tangül, Gürso Mobilya Kilim ve Rapsodi Mağazaları Yöneticisi Yusuf Sofu imza koydu.

Bu haber toplam 2050 defa okunmuştur