1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Minibüs karşı şeride geçti: 1 Ölü
Minibüs karşı şeride geçti: 1 Ölü

Minibüs karşı şeride geçti: 1 Ölü

Çatalköy yakınlarında, kamyon ve minibüsün çarpıştığı kazada 30 yaşındaki Mehmet Yıldırım hayatını kaybetti, beş kişi de yaralandı.

A+A-

Kamyon ve minibüsün çarpıştığı kazada 30 yaşındaki Mehmet Yıldırım hayatını kaybetti, beş kişi de yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgide, kazada minibüs şoförü 57 yaşındaki Duran İnce, 19 yaşındaki Furkan Ganar, 26 yaşındaki Şaban Kılıç, 42 yaşındaki Sarah Jane Morris ve 34 yaşındaki Graham David Cox da yaralandı.  

Minibüs şoförü 57 yaşındaki Duran İnce, Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer yaralılar Girne Dr Akçiçek Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kaza nasıl oldu?

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgide;

Saat 10:40 sıralarında, Girne - Tatlısu Anayolunun 1- 2 km'leri arasında, Duran İnce (E-57), yönetimindeki TLR 463 plakalı minibüs ile Esentepe istikametine doğru seyrettiği sırada, sağa meyilli viraja geldiği zaman dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Mehmet Uzun (E-35) yönetimindeki PH 352 plakalı kamyon ile çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle yoluna devam eden minibüs araç yolun sağından çıkarak bariyerlere çarparak durabildi.

Kaza sonucu minibüste sıkışan sürücü ve bazı yolcular olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak ambulansla hastaneye sevk edildi.

Kaza sonucu minibüste yolcu olarak bulunan ve ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Yıldırım (E-30) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan minibüs şoförü Duran İnce Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde, yine minibüste yolcu olarak bulunan Furkan Ganar (E-19), Şaban Kılıç (E-26), Sarah Jane Morris (K-42) ve Graham David Cox (E-34) ise kaldırdıkları Girne Dr Akçiçek Hastanesi'nde tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam ediyor.

kaza-2-ic.jpg

FOTO: DEVRİM DEMİR

kaza-ic-2.jpg

Bu haber toplam 12578 defa okunmuştur
Etiketler :