1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Michalis ve Yankı ödüllerini aldı
Michalis ve Yankı ödüllerini aldı

Michalis ve Yankı ödüllerini aldı

Değirmenlik’in Kıbrıslı Rum futbolcusu Michalis Michail ve Girne Halk Evi’nin genç yıldızı Yankı Aktül ödüllerini aldı

A+A-

Kolan British Hospital ile Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği işbirliği içerisinde her ay gerçekleştirilen K-Pet Birinci ve İkinci Lig ayın futbolcuları ödül töreni gerçekleştirildi.

Spor yazarları Soydan Sakallı, Ahmet Özyaşar ve Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği başkanı Salih Işık’tan oluşan seçici komite, K-Pet Birinci Lig’de ayın futbolcusu olarak Süper Lig’in yeni ekibi Değirmenlik’in Kıbrıslı Rum futbolcusu Michalis Michail’i, K-Pet İkinci Lig’de ayın futbolcusu olarak ise Birinci Lig’in yeni ekibi Girne Halk Evi’nin genç yıldızı Yankı Aktül’ü belirlemişti.

Kolan British Hospital’de düzenlenen ödül törenine Hastane Başhekimi Dr. Harun Gülmez, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği başkanı Ogün Genç Kaçmaz de katıldı.
Ödül töreninde başarılı futbolculara ödülleri geceye katılan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu ve Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği başkanı Ogün Genç Kaçmaz tarafından verildi. Michalis Michail’e ödülünü Hasan Sertoğlu, Yankı Aktül’e ise Ogün Genç Kaçmaz verdi.

Bu haber toplam 1271 defa okunmuştur