1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MGA şampiyonluğunu ilan etti
MGA şampiyonluğunu ilan etti

MGA şampiyonluğunu ilan etti

Takımsal Bilardo Ligi'nde bitime bir hafta kala şampiyon belirlendi

A+A-

Kuzey Kıbrıs Bilardo federasyonu tarafından düzenlenen 2015 Takımsal Bilardo Ligi’nin şampiyonu Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) oldu.

Geçtiğimiz akşam oynanan karşılaşmada en yakın takipçisi Vakıflar Spor Kulübü'nü 4-2 mağlup etmeyi başaran Mağusa Gelişim Akademisi aradaki puan farkını 3'e yükselterek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Number Eight Bilardo Salonu'nda oynanan karşılaşmada büyük bir çekişme yaşandı. İlk 4 karşılaşma 2-2'lik eşitlikle tamamlanırken daha sonra çiftlerde oynanan iki karşılaşmayı da kazanana Mağusa Gelişim Akademisi skoru 4-2 yaparak mutlu sona ulaşan takım oldu.

Karşılaşmanın ardından Mağusa Gelişim Akademisi sporcuları büyük sevinç yaşadı. Bu yıl çoğunluğu genç sporculardan oluşan bir ekip kuran Mağusa Gelişim Akademisi'nde Osman Şanlısoy, Mehmetali Sözgen, Mustafa İnce, Mustafa Alnar, Berk Soykara ve  Doğukan Doğu gibi gençlerin yanı sıra tecrübeli sporcular Emir Konuklu ile Rüstem Aygünlü de yer alıyor.

Geçtiğimiz akşam oynanan 17'ci haftanın diğer karşılaşmalarında ise  Doğu Akdeniz Üniversitesi Baf Ülkü Yurdu'nu 4-2 mağlup ederken, Deniz Plaza karşılaşmaya çıkmayan Alsancak Belediyesi karşısında hükmen 6-0 galip geldi.

Bu haber toplam 1318 defa okunmuştur