1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Mezuniyet için Kep ve Cübbeler
Mezuniyet için Kep ve Cübbeler

Mezuniyet için Kep ve Cübbeler

Mezuniyet günü özel bir gün olduğu kadar mezuniyet günün de giyilen mezuniyet kep cübbe de öğrencileri bir o kadar özel ve sembolik kılmaktadır.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Uzun bir süreç sonrası eğitim ve öğretim hayatının başarılı bir şekilde bitirilmesi sonucunda düzenlenen mezuniyet organizasyonu her öğrenci ve her veli için en özel günlerden birtanesidir. Mezuniyet günü özel bir gün olduğu kadar mezuniyet günün de giyilen mezuniyet kep cübbe de öğrencileri bir o kadar özel ve sembolik kılmaktadır.

Mezuniyet Töreninde Kep Fırlatmanın Tarihi

1900’lü yıllardan sonra başa takılmaya başlanan kep artık gökyüzüne doğru fırlatılmaya başlandı. 1912 yıllarında Amerikan Deniz Harp Aakdemisinin mezuniyetinde mezun olacak öğrenciler, dört yıl boyunca zorunlu olarak taktıkları keplerini, memur şapkalarıyla değiştireceklerinden dolayı eğitim hayatında 4 yıl boyunca taktıkları kepi bir sevinç ile fırlatarak artık ihtiyaçlarının olmadığını sembollediler ve mezuniyet töreninde kep atma geleneği de bu şekilde başlamış oldu.

 

 

Mezuniyet Kep Cübbe

Her yıl mezun öğrenci veren okul ve diğer eğitim kurumları her birey için mezuniyet kep cübbe ürünlerine ihtiyaç duymaktadır. Bu özel günü her birey kendi tarihine yazabilmesi için mezuniyet kep cübbe vazgeçilmez bir gelenektir diyebiliriz. Bu yüzden Formaram Butik firması kaliteli kumaşlar ve kaliteli işçilik ile üretmiş olduğu mezuniyet kep cübbe modellerini değerli öğrencilerin en özel günlerini süslemesi için eğitim kurumlarına hizmet sunmaktadır.

 

Farklı renk ve çizgi modelleri ile birden fazla seçenek sunan Formaram Butik, müşteri memnuniyetini ilke edinerek hizmetlerini sürdürmektedir. Mezuniyet cübbe ürünlerinin yanı sıra özel okul forması, kolej forması v.b. okul tekstili üzerine diğer alanlarda da hizmetlerini sürdürerek öğrencilerin kaliteli kumaşlardan ve kaliteli işçilikten üretilmiş kaliteli ürünleri giymesini sağlamaktadır.

Daha detaylı bilgi için : www.formarambutik.com web adresini ziyaret ederek örnek ürünleri inceleyebilir firma ile iletişime geçebileceğiniz bilgileri edinebilirsiniz.

 

 

 

Bu haber toplam 3106 defa okunmuştur