1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Metropol Girne şubesi açıldı
Metropol Girne şubesi açıldı

Metropol Girne şubesi açıldı

Metropol, daha fazla hizmet ve daha iyi alışveriş imkanı sunmak amacı ile Girne Karakum bölgesinde şube açtı.

A+A-

Metropol, daha fazla hizmet ve daha iyi alışveriş imkanı sunmak amacı ile Girne Karakum bölgesinde şube açtı.

Açılışını Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün gerçekleşirdiği Metropol Girne, 22 Aralık Cumartesi günü hizmet vermeye başladı. Direktörlüğünü Mustafa Ersoy’un yaptığı Metropol’ün Girne Şubesi açılışına Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı, UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre, UBP Genel Başkanı Ersin Tatar, UBP Genel Sekreteri ve Milletvekili Hasan Taçoy da katıldı. Açılışa halkın ilgisi de yoğun oldu.

Metropol Direktörü Mustafa Ersoy; “Her zaman fark edilir işler yapmayı hayal ettim!”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Metropol Direktörü Mustafa Ersoy, küçüklüğünden bu yana fark edilen işler başarmayı hayal ederek, daima en iyisini hedeflediğini belirtti. Mustafa Ersoy; “En büyük hayallerimden birisi her bölgede hizmet sunabilmek. Lefkoşa‘da açıldığımızda Metropol’ün daima örnek teşkil edecek kalite ve hizmet anlayışı taşıyacağının sözünü verdik. Bugün Girne’de tüm misafirlerimizin önünde bu sözü veriyorum.” dedi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü açılışta yaptığı konuşmada, Metropol’ün kentin en doğru yerinde  ve en doğru yatırımla hizmete girdiğini belirtti. Metropol ailesini tebrik ederek, tüm halka hayırlı olmasını diledi.

Bu haber toplam 3881 defa okunmuştur