1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mesarya’da golün adı yok: 0-0
Mesarya’da golün adı yok: 0-0

Mesarya’da golün adı yok: 0-0

7’nci hafta maçında aldığı ceza nedeniyle sahası kapalı olan Mağusa Türk Gücü, rakibi Cihangir’i Türkmenköy Mehmet Ali Toker Stadı’nda ağırladı

A+A-

Halil TUNÇ
K-Pet Süper Lig’de dün oynanan 7’nci hafta maçında aldığı ceza nedeniyle sahası kapalı olan Mağusa Türk Gücü,  rakibi Cihangir’i Türkmenköy Mehmet Ali Toker Stadı’nda ağırladı. Geçen haftayı mağlup kapatan iki takımın mücadelesi, oldukça tempolu ve bol pozisyonlu olsa da, maçtan gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı.
2.dakikada gelişen maçın ilk atağında Can’ın ara pasında Yannick, kaleci Fikri ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşu kaleciden geri döndü ve savunma tehlikeyi uzaklaştırdı. 
6.dakikada sağ kanattan Cihangir ceza alanı içine giren Hasan Büke, topu altı pas çizgisi üzerine çevirdi. Burada topla buluşan Conteh’in vuruşu, kale direğini adeta yalayarak auta gitti.
31.dakikada gelişen MTG atağında, Kadir’in savunmadan gönderdiği uzun pası kontrol eden Conteh, Cihangir ceza alanı içerisine girdi. Conteh, Burak’ın müdahalesi sonra yerde kalırken, orta hakem Savaş Tilki oyunu devam ettirdi.
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.
65.dakikada gelişen Cihangir atağında Hasan Yaşınses, sağ kanattan MTG ceza alanı içine girdi. Yaptığı ortada Mete’nin vuruşu kalenin sağ tarafından az farkla auta çıktı.
67.dakikada orta alanda kaptığı topla Cihangir ceza alanına doğru hareketlenen Osman’ın sağ çaprazdan yaptığı ortaya altı pas çizgisi üzerinde bulunan Conteh, istediği gibi bir vuruş yapamayınca, MTG bir golden oldu.
70.dakikada Mete’nin yaptığı ortada, Chibuzor’un kafa vuruşu kale direğinden döndü. Tehlikeyi MTG savunması uzaklaştırdı.
Özellikle ikinci yarısı oldukça tempolu geçen ve birçok net gol pozisyonun yaşandığı maçın 90 dakikası boyunca iki takımda gol kaydedemedi ve haftayı birer puanla kapattı.

Bu haber toplam 1692 defa okunmuştur
Etiketler : , ,