1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Mercedes sahibini bekliyor
Mercedes sahibini bekliyor

Mercedes sahibini bekliyor

Piyangolar Dairesi yetkilileri tarafından yapılan çekiliş sonucunda Mercedes GLA’nın 01891 numaralı bilete çıktığı belirlendi.

A+A-

 

Alışveriş ve Yaşam Merkezi City Mall’un yoğun ilgi gören Mercedes GLA kampanyası görkemli bir çekiliş etkinliği eşliğinde sona erdi.

Mercedes GLA’yı kazanan numara City Mall’da 1 Nisan Cumartesi günü saat 17:00’de  gerçekleşen çekiliş ile belirlendi.

50 bine yakın biletin verildiği City Mall Mercedes GLA kampanyasının çekilişi Spor Dairesi Piyangolar Birimi tarafından gerçekleştirildi.

KAZANAN BİLETİN NUMARASI 01891

Piyangolar Dairesi yetkilileri tarafından yapılan çekiliş sonucunda Mercedes GLA’nın 01891 numaralı bilete çıktığı belirlendi.

Biletin sahibi olan kişinin City Mall danışma bankosuna bilet ve kimlik kartı ile birlikte 10 Nisan tarihine kadar başvuruda bulunması bekleniyor.

10 Nisan tarihine kadar başvuruda bulunulmadığı takdirde ileri bir tarihte aynı numaralar üzerinden ikinci bir çekiliş gerçekleştirilecek.

yuk-sada.jpg

YÜKSEK SADAKAT KONSER VE İMZA ETKİNİLİĞİNE YÜZLERCE KİŞİ KATILDI

Vurucu şarkı sözleri ve besteleri ile 7'den 70'e geniş ve sadık bir hayran kitlesi edinen Yüksek Sadakat müzik grubu; City Mall Mercedes çekilişi etkinliğinin konuğu oldu.

kons.jpg

City Mall’un Büyük Çekiliş etkinliği kapsamında1 Nisan Cumartesi günü saat 18:00’de sahne alan Yüksek Sadakat grubu "Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer", "Haydi Gel İçelim", "Aşk Durdukça", "Ben Seni Arayamam" gibi hitlerini seslendirdiği akustik bir konser verdi. Yüzlerce kişinin şarkılara eşlik ettiği konser sonrası Yüksek Sadakat grup üyeleri sevenleriyle fotoğraf çektirip imza dağıttı.

CITY MALL’DA KAZANDIRAN KAMPANYALAR VE İNDİRİMLER DEVAM EDECEK

Kuzey Kıbrıs’ı tam donanımlı bir alışveriş ve yaşam merkezi konsepti ile buluşturan City Mall yönetimi, ziyaretçilerine bir birinden farklı hediyeler kazandıran kampanyalarına ve %80’e varan indirimlerine yıl boyunca devam edeceğini açıkladı.

Bu haber toplam 3183 defa okunmuştur
Etiketler : ,