1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Menekşeli’den geniş yönetim şartı
Menekşeli’den geniş yönetim şartı

Menekşeli’den geniş yönetim şartı

Süper Lig’de geçen sezonun flaş ekibi Mormenekşe’de mevcut başkan Metin Menekşeli’nin göreve devam etmesi yönünde camiandın baskısı sürerken, Menekşeli göreve ancak geniş çaplı bir yönetim çatısı altında devam edeceğini vurguladı

A+A-

Mormenekşe Kulüp Başkanı Metin Menekşeli göreve devam etme şartını vurguladı

Süper Lig’de geçen sezonun başarılı ekiplerinden Mormenekşe’de olağan genel kurul yarın akşam yapılıyor.

Mevcut başkan Metin Menekşeli’nin göreve devam etmesi konusunda camiadan ciddi şekilde baskı devam ederken, Menekşeli göreve ancak geniş çaplı bir yönetim çatısı altında devam edeceğini belirtti. Geçtiğimiz hafta yapılan genişletilmiş toplantıda köydeki tüm derneklerden tam destek alan ve dün yeniden genişletilmiş bir toplantı daha yapan Mormenekşe de toplantıya katılan üyeler ise başkana tam destek sözü verdiler.

Başarı için destek
Genişletilmiş toplantıda konuşan başkan Metin Menekşeli Süper Lig’de yarışmanın çok zor olduğunu ve ancak bu yükün altından kalkabilmenin birliktelikten geçtiğini belirtti. Bu birlikteliği sağlamak adına yaklaşık 1 aydır köylü ile yaptığı toplantılarda köydeki tüm derneklerden ve köylüden destek aldığını belirten Menekşeli, şu an itibarı ile 20 kişiden fazla köylünün yönetime girmek ve destek için kendine söz verdiğini ve bu yaşanan gelişmelerin kendisini ciddi şekilde memnun ettiğinin altını çizdi.
Toplantıda söz alan üyeler ise kulübün tüm Mormenekşelilerin olduğunun altını çizerek başarı için hep birlikte çalışmadan güç doğacağını belirterek mevcut başkan Metin Menekşeli ve kulübe tam destek verdiler.

“Şerifoğlu olmazsa olmazımızdır”
Göreve devam etmesi durumunda teknik direktörleri Eralp Şerifoğlu ile yeniden göreve devam etmek istediklerini belirten Menekşeli, bununla ilgili tüm camianın aynı fikirde olduğunu söyledi. Şerifoğlu’nun kendileri için çok önemli biri olduğunun altını çizen ve olmazsa olmazları olduğunu belirten Menekşeli amaçlarının daha güçlü şekilde olup bu yola devam etmek olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 1297 defa okunmuştur